Lányok! Járnátok egy ilyen kaliberű sráccal?
Alacsony vagyok (mindösszesen 182 cm), barna hajam és szemem van, vékony vagyok és a tömegem 62 kg. Sose volt bnőm, nagyon barátaim se. A suliban mindig kipiszkáltak, a lányok észre sem vesznek. Akiknél próbálkoztam mind a 2 lány visszautasított. :(
18/F
"Alacsony, 182 cm". Ugyanmár ne a 2,2 méteres amerikai kosarasokhoz mérd magad :P
Ha tudni akarod Magyarországon az ÁTLAGOS férfi testmagasság 176 centi, vagyis még az átlagot is fejeled 6 centivel :P
Nem tudom, a szem-hajszín párosításoddal miért lenne gond, a barna haj/szem szerintem igenis vonzó (mondjuk sötétben, feketében nekem még jobban tetszik, de ezt csak azért írom, hogy Xeno is megkapja a maga ellentmondását), sokkal kellemesebb, úgymond "melegebb" (és nem homokosan melegebb, hanem megnyugtatóan, barátságosan melegebb) hatást kelt, mint a jeges, hideg, kék szemek.
A magasságod meg éppenséggel messze nem az alacsony kategória. Oké, ehhez a magassághoz szerintem kicsit soványka vagy (20 centivel és 10 kg-vel vagy nehezebb nálam, na azért... :D ), de ezen egy pasinak igazán nem nehéz változtatnia- testmozgás, izomtömeg növelése, stb. Nyilván persze ezekkel a paraméterekkel is ugyanúgy tudsz nőzni, HA:
-van megfelelő stílusod (öltözködés, beszéd, hozzáállás, stb- és ez alatt nem a mai divatra gondolok, ahol a pasik 90%-a látens b.zinak mutatja magát)
-van megfelelő mennyiségű önbizalmad (drága, senkinél se jön össze rögtön legeslegelsőre a csajozós dolog. Próbálkozni kell, gyakorolni, megtalálni a megfelelőt, és az nem 2 csajt jelent éppenséggel...)
-nincs világfájdalmat sugárzó jellemed, mert az eléggé kikergeti a nőket a világból. úgy általában, persze, biztos itt is vannak kivételek.
"Sötétbarna, mi? Akkor van számodra egy rossz hírem. Mi nagyon esélytelenek vagyunk egy ilyen világban ahol a szépségidálnak a szőkék meg a kékszeműek vannak kikiáltva"
Te miről beszélsz? Nem mindenkinek a szőke hercegek jönnek be. Engem valami furcsa oknál fogva egyenesen taszít a kék szem. A pasim sötétbarna hajú, barnás-zöldes szemű srác, és imádom...
Amúgy kérdező, 182 cm hol alacsony? Nem vagy égi meszelő de ez egyáltalán nem alacsony... 2 lány visszautasított? Ez nem a világ vége...
A tömegedet meg nagyon egyszerű növelni, ezen lehet változtatni, ha zavar.
182 cm nem alacsony.
És én személy szerint nem járnék, mert a mackós pasik jönnek be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!