Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnatok egy olyan sráccal aki dadog?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 09:32
2/10 anonim válasza:
Jártam olyannal akik dadogott:-)Nem volt semmi bajom tőle!
3/10 anonim válasza:
Szerintem nem ez alapján választ párt magának valaki, szóval persze. :)
4/10 anonim válasza:
ha csak néha, mondjuk amikor ideges, akkor igen, de ha állandóan, folyamatosan, az engem zavarna. nem azért mert szégyellnék vele mutatkozni, hanem mert nekem nagyon gyorsan forog az agyam, és nem bírnám kivárni, mire kinyögi, mit akar
(nyugodtan le lehet pontozni, én legalább nem vagyok álszent, és kimondom)
5/10 anonim válasza:
Ember, ha jól nézel ki vagy gazdag vagy akkor messziről lef*ssák a csajok hogy dadogsz.
Ellenben ha ronda vagy csóró vagy akkor beszélhetsz akármilyen szépen.
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos én dadogok is, meg csúnya is vagyok. Akkor lehet hogy nem lesz csajom soha. :' (
2013. máj. 23. 11:23
7/10 anonim válasza:
Ha vicces, szórakoztató vagy akkor könnyen.
8/10 anonim válasza:
T-t-t-t-t-t-t-te va-va-a-a-va-vagy a--a-a-a-az Jimmy Vu-u-lmer?
9/10 anonim válasza:
Én járnék. :) Ha vicces,rendes,nem szemét disznó,nem érdekel a többi,én járnék vele. :) Én is dadogtam. :P Már nem dadogok,de régebben (1 évvel ezelőtt) még dadogtam. :P
16/L
10/10 anonim válasza:
nekem van egy ismerősöm. néha dadog, de jól áll neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!