Lányok! Járnátok egy ilyen kaliberű sráccal?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok (mindösszesen 182 cm), barna hajam és szemem van, vékony vagyok és a tömegem 62 kg. Sose volt bnőm, nagyon barátaim se. A suliban mindig kipiszkáltak, a lányok észre sem vesznek. Akiknél próbálkoztam mind a 2 lány visszautasított. :(
18/F
2013. máj. 30. 11:05
31/32 anonim válasza:
LOOL 2 nem emberi léééény visszautasítóóóttaaa 2 ilyen humanoid mint a wowba mi? nahh gyerekem eemondom mi a teendő az hogy szépen elmész a discoba és becsajozó mert teljesen jóó nézzeki értve vok?
jahh meg annyi hogy PÁKÓÓÓÓ vóótam
32/32 anonim válasza:
Én többmint 260-lánynál próbálkoztam és semmisem jöttössze mer olyan ronda vagyok.... 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!