Alacsony vagyok (mindösszesen 182 cm), barna hajam és szemem van, vékony vagyok és a tömegem 62 kg. Sose volt bnőm, nagyon barátaim se. A suliban mindig kipiszkáltak, a lányok észre sem vesznek. Akiknél próbálkoztam mind a 2 lány visszautasított. :(
Hát szerintem a 182cm pont jó. A barna hajról és szemről pedig annyit hogy nekem mindig is inkább a barna hajúak és szeműek tetszettek.Szóval a helyzet nem reménytelen,csak magabiztosság is kéne.:)
2013. máj. 30. 18:33
22/32 anonim válasza:
Járnék veled akkor, ha nem lennél ennyire "férfiatlan" és önbizalomhiányos.. ezzel ugyanis kilehet kergetni a világból. (Nem csak engem, hanem minden lányt) És kissé unalmas az is, hogy egyszer életetekben visszautasítanak titeket és máris a kudarcból táplálkoztok. Hahó, ez a való élet, nem sikerülhet minden egyszerre, próbálkozni kell !!
2013. jún. 1. 21:37
23/32 anonim válasza:
Én cukinak tartalak hogy nincs annyi önbizalmad 17/L :)
2013. jún. 2. 20:31
24/32 anonim válasza:
23-macska vagyok és én észrevetelek :)
2013. jún. 3. 18:10
25/32 anonim válasza:
22-eske inkább fogd be a pofádat van önbizalma csak összevan törve ennyire rosz a rövidtávú memóriád?vagy csak tetetted hogy nemvagy normális?
2013. jún. 3. 20:38
26/32 anonim válasza:
komolyan, sikerek nélkül hogy legyen önbizalma? gondolkozzatok már emberek, nem hiszem el,hogy legyen önbizalom ha nem volt siker és folyton csak visszautasították annak örüljetek hogy szegény nem zokog basmeg ekkora barmokat mostanság
2013. jún. 4. 07:25
27/32 Alaque válasza:
Te jjóóóó ég! Már több, mint egy, egészen pontosan 2, azaz KETTŐ fő nőstény humanoid visszautasította életében, ez borzasztó! Belegondoltatok már, hogy az a világ női népességének több, mint 0,0000000005%-a?! Így már nincs is értelme tovább próbálkozni, szinte minden nő kikosarazta.
2013. jún. 4. 10:19
28/32 anonim válasza:
Ha kettő elküldte - főleg ha bunkó ordenáré "NÉZZÉTEK A LÚZER MI CSINÁÁÁT! ÁJJUK KÖRBE ÉS RÖHÖGJÜK KI EGYŰŰTT" jellegűen akkor annyira nem csoda - hol a garancia, hogy a többi nem fogja? Ráadásul a leírás alapján tök átlagember, semmiben nem különleges - 182 centi tök átlag, vékonysága a vékonyak közt tökátlag, gondolom arca tökátlag, haj és szemek tökátlag - ráadásul a rosszabbik fajtából nekem is ilyen van szóval nem csak random ugatok -, gondolom a farka is az átlagos alsó régióiban helyezkedik el (13-15 közt, de inkább közelebb a 13-hoz), anyagilag is átlagos lehet és persze semmi "bónusza" nincs.
Ez így esélytelen lesz. Nem kicsit, nagyon. Hol a garancia, hogy nem olyan ronda (főleg ha az orra vagy a füle bazinagy vagy asszimetrikus fogsor,kapafogak, szemüveg, enyhe kancsalság/bandzsaság), hogy a többi csaj nem fogja instant elhajtani? "Mindenkinek más az ízlése" idág oké, de mi van ha ő pont SENKINEK nem az esete? Így járt? Majd elkéri a panaszönyvet Lucifertől? Vagy ha a keletieknek van igaza akkor majd a következő életében kárpótolják?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!