Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti tényleg csináltok...

Lányok, ti tényleg csináltok ilyen "shit teszt"eket?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 5. 13:34
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Ez idáig rendben van, de mit tegyek vele? Üvöltsek rá egy 80 éves öregemberre, hogy "POFA BE" - aztán még képes felpofoz utána? Nem hordhatok bizonyos ruhákat amikor náluk vagyunk, de még a hajam sem nőhet túl egy pontom mert "csak a csövesek ilyenek" meg "milyen zsidó dolog má ez". Mindezt jó hangosan. Hogyan védekezzek? Üvöltsek rá? Meg tudom tenni nagyritkán kiprovokálják ezt belőlem, utálok ilyen lenni, de néha muszáj. De úgyis meghal 1-2 év múlva ilyen rossz viszonyban válljunk el?

Meg ott van még anyám aki látzólag engedékeny közbe meg elég ha csak leugrom egyik haverommal dumélni a megállóba máris 200 kérdésre kell válaszolni. ha meg ezt kihagyom akkor megsértődik. Ami nekem nem jó, mert ha magamra haragítom ki marad nekem? Senki. Senki mást nem érdkeli mi van velem.

2013. jún. 5. 15:15
 32/48 anonim ***** válasza:

igen, üvölts rá nagyfaterra... "ilyen rosszban váljunk el?".. miért most jóban vagytok?:D nem kell megverned, de a minimum, hogy nem hagyod, hogy ő megüssön...

ha megbántod őket, ki marad neked? senkid... akkor ne bántsd meg őket, és mikor pár év múlva elpatkolnak, akkor ki marad neked? senkid, csak elbsztál egy pár évet, és nem tudtál barátokat szerezni

megkérdezném, hogy dolgozol-e vagy tanulsz-e vagy valami, de mivel én mondtam, hogy ne offoljunk.. így is vizet prédikálok..:D

2013. jún. 5. 15:20
 33/48 anonim ***** válasza:

Xeno: minket sem érdekel mi van veled. Egy dolgot tehetsz a boldogulásod érdekében. Elmész otthonról olyan messzire, amilyen messzire csak tudsz.

Minden más csak kifogás.

2013. jún. 5. 15:31
 34/48 anonim ***** válasza:
Sajnos, sok csaj önmagában egy nagy "shit teszt" .
2013. jún. 5. 15:47
 35/48 anonim ***** válasza:

"- Nő: Csúnya ez az ing!

- Te: Mi van veled drágám? Begombáztál, vagy csak szimplán nincs stílusérzéked?

Ebben az esetben a nő vonzalma irántad nőni fog, és azt tudjuk, hogy nőt elcsábítani legkönnyebben úgy tudsz, hogy előtte kőkemény vonzalmat építesz!"

???

megkérdeztem erről a nőmet, és azt válaszolta, hogy ha neki ilyet mondanának, nagyon morci lenne, és abban a pillanatban hagyná ott azt a kőbunkót, aki így próbálkozna nála:D

2013. jún. 5. 16:03
 36/48 anonim ***** válasza:
Nincs erre recept. Vagy jól nézel ki és stílsusos vagy meg haha dejó a dumád vagy nem. Általában a vagy nem szokott lenni.
2013. jún. 5. 16:05
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

"- Nő: Minden nőnek ezt mondod?

- Férfi: Ezt olyan érdekesen mondtad! Mondd még egyszer, de legyél kicsit titkárnősebb és kuncogj is közben. Még egy szemüveget is felvehetsz, úgy már hiteles leszel!"

Na, asszem ez lenne az utolsó beszélgetésem az adott kannal. És köszönje meg, ha nem térdelem tökön. :'D Hát mi ez a szellemi kútmérgezés (hogy Puzsér úr szavaival éljek) ?!

2013. jún. 5. 19:52
 38/48 anonim ***** válasza:

Én is olvastam ezeket a teszteket, a logikáját azt elismerem, hogy adott helyzetbe, hogyan kell válaszolni, pl ez a:

Lány: "gagyi az imged"

Fiu: "Ó jaj, ha nem tetszik akkor felvehetek mást"

Azt jól leírják, hogy nem túl férfias ha mentegetőzünk mert így elismerjük, hogy könnyen irnyíthatóak vagyunk, ami nem túl férfias, de a válaszok a helyzetekre ami pl kedvess Devil kisasszony is leírt, röhelyesek, nem vagyok egy nagy "tapasztalt kan", de nem tudok elképzelni olyan pillanatot amikor az ilyen csajozó gépek ilyen szövegeket nyomnak

2013. jún. 5. 23:15
 39/48 A kérdező kommentje:
Nekem is gyanús volt, hogy ez csak pénzlehúzás és a nők rohadtul másképp gondolkodnak, de akkor ez tényleg így van. :D
2013. jún. 6. 16:30
 40/48 anonim ***** válasza:
"Gagyi az inged"-re egy ilyet kellene ám reagálni amolyan udvarias-kétkedő arccal, hogy "Te beszélsz?"
2013. jún. 6. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!