Hülyeség hogy nem jönnék össze olyannal akinek van tetkója?
Figyelt kérdés
Utálom a tetkókat vmiért és nem szívesen járnék olyannal akinek van. Szerintetek ez hülyeség?😂2021. máj. 31. 19:54
1/13 Noren1989 válasza:
Teljesen a te személyes döntésed.
2/13 anonim válasza:
Nem. Neked ez nem tetszik, van ilyen.
3/13 anonim válasza:
Alapvetően hülyeség, de szíved joga így dönteni.
5/13 anonim válasza:
Én is így vagyook 😂😂😂
Offoltam is ki már lányt ezért 😅 bár a kisebbet már elfogadom... azt hiszem... de őneki teli volt varrva a háta, pedig szerintem senki nem nézte volna ki belőle 😂😂😂
6/13 Metionin válasza:
Nem, a te ízlésed, neked a tetkó nem fér bele és annyi. Keress tetkó nélküli lányt és kész.
7/13 anonim válasza:
Felőlem. Nekem az a fura, hogy aki televarratja magát, mégis mit akar nemtetovált, átlagos stílusú emberektől.
8/13 anonim válasza:
Miért? A tetoválástól rosszabb, butább, kevesebb ember lesz?
9/13 $$$$$ válasza:
Te dolgod. Ehez senkinek semmi köze. Mindenki azzal jön össze akivel akar. Inkább csak az a h*lyeség hogy megkerdezted. De hidd el akinek van tetkoja az pont nem lesz szomoru emiatt. Én pl.sose lennék együtt egy emberrel aki ilyen dolgok alapjan itel meg valakit😂.
10/13 $$$$$ válasza:
Nekem pl.az 5 ös álltal leírt csaj egy állom lenne XD. Szamomra minnél több tetko van egy csajon annál vonzóbb. De ez mindnekinel mashogy van. Ahogy irtam is a te dolgod.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!