Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ez így meg valósítható? Nem...

Ez így meg valósítható? Nem lenne hülyeség?

Figyelt kérdés

sokáig lepkét akartam első tetoválásnak (lesz is csak nem elsőre és nem lapockán),de most egyre inkább hajlok egy fa felé fogalmam sincs milyen fajtájú mivel eddig csak a busz ablakából láttam minden reggel és délután amolyan állandó támpontként szolgál a hétköznapjaimban (bejárós vagyok így sokat utazok tanév közben) azért különleges mert egy vihar folyamán(valószínűleg) letörtek az egyik oldalt az ágai ,de a másik oldalon szárny formával megáldva továbbra is rügyezik illetve zöldbe borul ezzel úgy néz ki mint egy tündér [link] ilyen kertbe szeretném bele rajzoltatni először egy busz ablakra gondoltam de rossz lenne a kompozíciója ha lefényképezem megfelelő szögből megtudják úgy oldani hogy pontosan úgy varrják vissza? és teljesen színesben vagy fekete fehérben lenne jobb ?

16.l (jövő nyárra engedik meg)

2013. júl. 24. 12:54
 1/2 SzilKa ***** válasza:
100%

Megvalósítható szépen, sőt, nekem kifejezetten tetszik az elképzelésed!

Szerintem fekete-fehérben, vagyis szürkeárnyalatosban, a keret 3D-s hatással, a fa meg kicsit ki is lóghatna a keretből... Szép lesz ez (és egyedi), csak ne bízd kontárra (olcsó tetováló ritkán készít jó tetoválást).

egy tetováló

2013. júl. 24. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Végre egy egyedi ötlet, öröm volt elolvasni :) főleg fiatal lánytól. Ha elmondod egy tetoválónak ugyanezt ő készít neked vázlatokat amit szabadon átvariálhatsz miután látsz egy kész mintát, onnan könnyebb már továbbgondolni.
2013. júl. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!