Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves lány vagyok, a barátnő...

14 éves lány vagyok, a barátnőim /csak haverok, NEM VAGYOK LESZBIKUS/ szerint hülyeség borotválni "lent". Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ez szerintem a normális női higéniába tartozik,azt mondják hogy nem szabad senkinek se 18 éves koráig -.-" + a szüleik nem engedik meg... 1.Ez nem a szüleik dolga 2.Ennyi erőből ne mosakodj 18 éves korodig -.-" Mi a véleményetek?Szerintetek is hülyeséget mondanak?Mert szerintem nagyon is :p

2013. máj. 21. 15:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Az én is borotválom szóval ez higénia kérdése ha neked szőrösen jó akkor hagyd úgy ha nem akkor borotváld le :) 16/F
2013. máj. 21. 15:27
 2/18 A kérdező kommentje:
nekem nem jó szőrösen,zavar és idegesít :D csupaszon szebb :D
2013. máj. 21. 15:28
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
14 évesen nem foglalkoztam ilyesmivel, leszedtem a bikinivonalnál, ha már kellett. Amíg nincs pasim, addig minek kínozzam magam? A higiénia meg nem itt kezdődik.
2013. máj. 21. 15:29
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
Fazonírozd (az ajkak felett meghagyhatod a szőrt).
2013. máj. 21. 15:31
 5/18 anonim válasza:
24%
Szerintem gusztustalan és undoritó ha nincs leborotválva ott lent ,és szokták mondani mindenki a saját testéért felel:) szoval nemhinném ,hogy a szůleinek lenne beleszolásuk.mindenkinek a saját dolga hogy borotválja vagy sem:)
2013. máj. 21. 15:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Én már akkor elkezdtem borotválni amikor szőrösödni kezdett. Kb 13-14 lehettem és majdnem 17 voltam mikor elvesztettem a szüzességem.Ha rossz érzés akkor nyugodtan.Bár én a helyedbe inkább gyantáztatnám.Csak mikor én ezen gondolkoztam még nem volt internet,hogy meg kérdezzem valakitől!A barátnőim is borotválták.Én is átszoknék a gyantázásra de tizen éve borotválom és félek így már durva lenne gyantázni!
2013. máj. 21. 15:37
 7/18 A kérdező kommentje:
Am igazából nem neten kérdezem azt hogy én hogyan borotváljam mert tom hogy a magánügyem,csak be akarom bizonyítani hogy hülyeséget mondanak! ;)
2013. máj. 21. 15:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanak hülyeséget, mert ez egyéni ízlés dolga. Semmivel sem higiénikusabb a borotvált, mint a nem borotvált. Sőt, elvileg a szőrök azért vannak ott, hogy akadályozzák a kórokozók, bacik bejutását.

Ettől függetlenül ha rendesen tisztálkodsz, akkor a csupasz is és a szőrös is eléggé higiénikus. Szabad 18 év alatt is borotválni, ha neked úgy tetszik, de számolj azzal, higy a sok borotválástól megerősödik aszőr. Ja és ne tartsd hülyének azt, akinek szőrös.

2013. máj. 21. 15:55
 9/18 anonim ***** válasza:
Ez teljesen egyéni, hogy kinek hogy jobb. Engem nagyon zavar mikor "kibokrosodik" már pedig a gyantázás miatt sajnos kénytelen vagyok várni vele. De mindenképpen szőrtelenítem, mert kellemetlen. Van olyan, aki viszont épp úgy gondolja, hogy az nem véletlenül nőtt oda és le nem szedné még a jó isten akaratából sem. Pl nagymamám a mai napig bazerál minket, hogy miért szőrtelenítjük a hónaljunkat, ilyen hülyeséget... hát még jó, hogy más részünket nem látja, illetőleg a lábunkat nem szokta figyelni.
2013. máj. 21. 15:55
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak szolok, hogy a szortelen = higienikus az egy ostoba tevhit. Kerdezz meg egy nogyogyaszt, nem veletlenulul nott az oda. Ettol meg persze leborotvalhatod, ha pl a tukor elotti fenykepezkedeskor zavar. Azert abba is gondolj bele, hogy a szulok nem azert tiltanak dolgokat, hogy szivassanak vele, hanem mert tapasztaltabbak. Majd ha felnosz belatod ugyis.
2013. máj. 21. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!