Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lany le szokta borotval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lany le szokta borotvalni OTT amikor elkezdi a szexualis eletet? Zavarja a ferfiakat a szorzet azon a helyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 13:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindenki szokta csak eszétikailag jobb.
2009. aug. 5. 13:15
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindenki. Van akit zavar, van akit nem. Meg kell beszélni az aktuális partnerrel, hogy hogyan szereti jobban. De amúgy nemcsak esztétikailag, de higiéniailag is célszerűbb borotválni.
2009. aug. 5. 13:17
 3/25 anonim ***** válasza:
89%
Nem mindenki de szerintem igény kérdése ja és nem csak azért mert elkezdi a szexuális életet
2009. aug. 5. 13:18
 4/25 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak akkor kezdik el,mikor elkezdik a szexuális életet..Legalább is én előtte is elkezdtem..esztétikailag és higiéniailag is jobb szerintem :)
2009. aug. 5. 13:19
 5/25 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem nem a szexuális élettel függ össze.én pl csak csupaszon birom magam elviselni engem irritál ha van ott szőr.de van nő aki semmi pénzér nem válna meg töle férfiaknál is ugyan igy és valaki szereti a szöröspuncit valaki nem
2009. aug. 5. 13:20
 6/25 anonim ***** válasza:
31%
higiéniailag pont még rosszabb..nem hiába van az ott :) ne hülyítsétek már a jó népet
2009. aug. 5. 13:20
 7/25 anonim ***** válasza:
48%

A szőr a fiziaki behatásoktól véd.

Szerinted a tetvek miben telepednek meg? Sőt a baclusok is simán szóval nem tudom ki találta ki ezt a baromságot, hogy véd a fertőzések ellen...

2009. aug. 5. 13:31
 8/25 anonim ***** válasza:
48%
fizikai behatásoktól?
2009. aug. 5. 13:35
 9/25 anonim ***** válasza:
48%

"A szőr a fiziaki behatásoktól véd. "

???????????????????

LOL

2009. aug. 5. 13:39
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Valóban van a szőrnek szerepe, de én akkor is azt mondom akárki akármit mond, egy nőnek gáz hogy ott dzsumbuj legyen:) Talán szellőztetés a szerepe, lehet könnyebben izzad ott, de gyakoribb zuhanyzással egyensúlyozható a dolog.
2009. aug. 5. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!