Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lany le szokta borotval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lany le szokta borotvalni OTT amikor elkezdi a szexualis eletet? Zavarja a ferfiakat a szorzet azon a helyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 13:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20 F

Szerintem ha van olyan, akivel szívesen együttlennél, akkor először borotváld le, aztán majd később, ha továbbra is együtt maradtok majd megbeszélitek. Szerintem nem minden férfi szereti, ha csupasz, én mondjuk szeretem, de ha olyan partnert találsz, aki nem csak a szex miatt van együtt veled, akkor tökre nem fogja érdekelni, hogy szőrös vagy sem

2009. aug. 6. 18:18
 22/25 anonim ***** válasza:

Ugyan miért ne lenne higiénikus, ha szőrös? Attól még nem lesz valaki koszosabb, nem is fog megizzadni a puncija stb... A pasikon talán higiénikusabb? Ez csak divat kérdése, csak egyesek szeretik ezt úgy beállítani, mintha követelmény lenne.

Elég idegesítő ez, egyébként. Mert mi van, ha a csaj nem akarja leborotválni? Amitől irritáció lesz, ráadásul csak pár óráig sima - ha szerencsés az illető. Ha nem, akkor már eleve nem tudja olyan simára leborotválni. Gyantázás rohadtul fáj, ráadásul még a bőrt is leviszi némely esetben. Epilálás lassú, szintén fájdalmas. Azok a pasik meg, akik nem bírnak ránézni egy szép, szőrös, rendezett puncira, és fanyalognak, próbálják meg maguknak kiszedni. Csak aztán ne csodálkozzanak.

2009. aug. 9. 19:48
 23/25 anonim ***** válasza:
en amikor 17 evesen elkezdtem a szexualis eletem nem is hallottam az intim szortelenitesrol. es mielott azt hinnetek h oskovulet vagyok.... ez 2006ban volt! nem tudom h en voltam tajekozatlan, de nem lett semmi baj belole. nekem magamtol eszembe nem jutott volna a legvadabb almaimban sem h mindent eltuntessek (a bikini vonalat termeszetesen szortelenitettem amiota csak szukseg volt ra, lab, honaljat ugyszinten szoval nem votlam igenytelen) mikor eloszor hallottam (ra 1evre) nem is hittem h ez komoly. aztan kiprobaltam (nehezen ment:p) es a baratom imadta ugyh azota azert kb havi 2szer raszanom magam. nem vagyok allandoan sima, sot, teljesen sima eleg ritkan mivel sokkal erzekenyebb a borom az atlagnal es nem birja na meg turelmem es idom sincs mindig. viszont dzsungel sincs. szerintem nem kotelezo h folyton sima legyel ha neked es a parodnak is megfelel kicsit szorosebben (meg mindig jobb mintha szurna) de azert neha jo meglepi marcsak a gesztus is :) ugyh ahogy erzed, ne hallgass masra.
2009. aug. 11. 20:35
 24/25 anonim válasza:
Bacilusoktól véd a szőrzet.
2009. aug. 13. 22:49
 25/25 anonim válasza:
Anyááám! Nem a behatolástól véd! A fertőzésektől, a baktériumokat fogja fel.
2009. aug. 13. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!