Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lany le szokta borotval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lany le szokta borotvalni OTT amikor elkezdi a szexualis eletet? Zavarja a ferfiakat a szorzet azon a helyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 13:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Akárki akármit mondd nekem kényelmesebb ha nincs ott szőr a párom is jobban szereti és nekem HIGÉNIKUSABB!!!!nekem ez a véleményem ennyi..
2009. aug. 5. 13:46
 12/25 anonim ***** válasza:
Nekem sincs..én is borotválom ,de véd a behatolástól? kérlek..:D
2009. aug. 5. 13:52
 13/25 anonim ***** válasza:

Véd a behatolástól?!

Max akkor ha a pasi meglátja, elundorodik és nem rakja be..

Amúgy én csak akkor kezdtem el csupaszra amikor szexuális életet kezdtem el élni. Előtte fazonra nyírtam (bikini alsó miatt).

18L

2009. aug. 5. 13:54
 14/25 anonim ***** válasza:
13:52 ezt nem én irtam én csak azt mondom h higénikusabb(előző
2009. aug. 5. 13:54
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem minden lány akkor kezdi el borotválni amikor akarja,van aki gyantázza,szerintem higénikusabb igényesebb de ez az én véleményem,és a párom is jobban szereti,de vannak férfiak akiket nem zavar vagy akik azt szeretik ha van egy kis minta !!!
2009. aug. 5. 14:02
 16/25 A kérdező kommentje:

Huuu!!! Hat ez nem semmi. Meg nincs 10 perce hogy feltettem a kerdest.

Mnah de meg mindig nem lettem okosabb. Mindenki mast mond.

Meg nem borotvaltam le soha. Engem nem zavar. Rendesem tisztalkodom ahogy kell. De az se okozna nagy

szivfajdalmat ha le kellene vagjam.

Meg nem voltam fiuval. Szoval akkor ez tole is fugg?

Mindegy. Addig ugyse nyulok oda amig be nem jon valaki a kepbe akivel, kilatasba kerulne a dolog.

Koszi a valaszokat.

2009. aug. 5. 14:16
 17/25 anonim ***** válasza:
Mi az h tőle is függ ahogy jól esik próbáld meg h neked h jobb ha meg jön valaki ö megmondja h hogy szereti bár nem ezzel kezditek a beszélgetést ,meg szerintem elég ciki ha a pasim megkérne h nem borotválnád le na de a te dolgod
2009. aug. 5. 14:50
 18/25 anonim ***** válasza:

Igen,fiútól is függ,hogy ő hogy szereti jobban, egyántalán zavarja -e? Engem személy szerint nem zavar...a lényegen úgyse változtat...és hogy úgy HIGÉNIKUSABB ,ez hülyeség!(: Aki tud tisztálkodni,az tuti nem lesz tetves...ennyit erről...és aki ezért borotválja,az nem ismeri a fürdés szót (:

kedves kérdező,csinálj vele amit akarsz,ahogy te jobbnak érzed!(:

2009. aug. 5. 14:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Az a biztos ha le van borotválva. Az szerintem senkit nem zavar de ha szőrös az sokmindenkit zavar.
2009. aug. 5. 16:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Én jóval a szexuális életem megkezdése előtt lecsupaszítottam ott magam, sokkal jobb érzés, ráadásul tök gáz a dzsungel:S
2009. aug. 5. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!