Lányok, ti hány évesen kezdtétek el borotválni a hónaljatokat?
Figyelt kérdés
Mennyire volt akkor szőrös? Már nagyon, vagy még csak "épp, hogy elkezdődött" a szőr növekedése?
13/l
2012. dec. 5. 21:36
1/17 anonim válasza:
Épp hogy elkezdődött én egy 3 hónapja szedem kb, de nekem nem sok meg nem is nő gyorsan de van egy velem egy idős lány őneki kb 2 naponta kell szedni annyira ez minden embernél más
13L
2/17 anonim válasza:
nekem 11-12 évesen már szőrös volt teljesen,korán értem,ezért elkezdtem borotválni. Emlékszek még Anya szólt hogy ideje lesz.
3/17 anonim válasza:
Akkor kezdet! és 11 évesen! 17/L
4/17 anonim válasza:
Nekem valahogy úgy volt, hogy barátnőim (14 évesen) borotválták már, egy nyári táborban együtt zuhanyoztunk, így láttam. Én csak a lábamat borotváltam még akkor (13 évesen), de gondoltam, h. akkor már megpróbálom a hónaljamat is. :D Szóval kb. még semmi nem volt ott, de már borotváltam. Kb. egy évvel később már naponta, és azóta mindig borotválom.
5/17 anonim válasza:
16. 15 évesen még csak pár pici szál volt, de következő nyáron már le kellett szednem. Amúgy én öreg vagyok, akkor még nem volt ez ennyire központi téma (90-es évek), sok felnőtt nő hagyta még szőrösen.
6/17 anonim válasza:
Ha már látszik, mondjuk egy fél méterről, akkor célszerű lenne leszedned. De ajánlom, hogy ne borotváld, hanem gyantáztasd. Amikor olvasgattam a válaszokat, nagyon meglepődtem, hogy mindenki borotvával esik neki :D Pedig az sokkal rosszabb, ha borotválnám, kb. nekem is 2 naponta kéne, de így gyantával elég hosszú ideig kibírja (kb. 1 hónap), és növés közben sem szúr.
8/17 laci911 válasza:
Ha férfias borostát akarsz magadnak akkor nyugodtan ja meg ha spur vagy gyantßra ki adni pénzt akkor nyugodtan de én gyűlölöm ha egy nő szőrös még ha szőke is udoritó .....
9/17 anonim válasza:
Nem tudom, nem emlékszem már rá, de azt tudom, hogy alig volt még ott valami szőröcske, de én leborotváltam :D
10/17 anonim válasza:
talán 13, 8.-ba jártam, azt tudom :D nem volt annyira szőrös, de zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!