Leszeretném borotválni OTT de nem tudom hogy mondjam el anyumnak vagy nem kell? 14/L
Figyelt kérdés
és ha már itt tartunk akkor tanácsokat is kérnék hogy ,hogy kell :))2012. nov. 24. 22:11
1/5 anonim válasza:
Nem kell.
Én laktacidot szoktam rátenni és leborotválom. Nálam ennyi
2/5 anonim válasza:
Nem kell neki elmondani :) Már nagy lány vagy.
3/5 anonim válasza:
14 évesen minek? Szereted ha kipattog, benő a szőr, viszket mint fene? Meg több fertőzést kapsz el, így járhatsz nőgyógyászhoz gyakrabban. Mert ez ezzel jár. Gondolom szükség meg nincs rá, mert 14 évesen jó esetben még nem szexelsz senkivel.
4/5 anonim válasza:
Jó, hát most én se a szex miatt szőrtelenítek, meg még "kislánykoromban" sem a fiúk miatt borotváltam, hanem azért mert úgy jobban szerettem.
Honnan tudod te hogy miért akarja leborotválni??
22 L
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és igazábol csak a nyár miattam szeretnem mert nem tul kellemes ha estleg kilog a bugyibol ://
2012. nov. 25. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!