Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves lány vagyok, a barátnő...

14 éves lány vagyok, a barátnőim /csak haverok, NEM VAGYOK LESZBIKUS/ szerint hülyeség borotválni "lent". Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ez szerintem a normális női higéniába tartozik,azt mondják hogy nem szabad senkinek se 18 éves koráig -.-" + a szüleik nem engedik meg... 1.Ez nem a szüleik dolga 2.Ennyi erőből ne mosakodj 18 éves korodig -.-" Mi a véleményetek?Szerintetek is hülyeséget mondanak?Mert szerintem nagyon is :p

2013. máj. 21. 15:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen teljesen felesleges szőrteleníteni ott. Max ha a szexnél zavar akkor érdemes, bár engem még sose zavart, és a páromat sem érdekli hogy épp szőrös vagy sem. Én néha borotválom, néha nem. Ahogy épp kedvem tartja. Nyilván szebb szőrtelenül, de ha nincs barátod sem aki nézegesse akkor ez tök mindegy hogy néz ki.
2013. máj. 21. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:
A higiénia még véletlenül sem azon múlik, hogy szőrös-e a punci vagy sem...Nem véletlenül nő oda az a szőr.
2013. máj. 21. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Szőrös punci is lehet ápolt és higiénikus! Sőt a szőr védi a puncid a fertőzésektől, mert nem engedi rátapadni a bugyit.
2013. máj. 22. 13:11
 14/18 anonim válasza:
100%
15 éves lány vagyok, nem szedem le, mert tiszta seb leszek, ha leszedem. Engem nem zavar, ha ott van, természetesen a bikinivonalamat leszedem, ha a hossza olyan szinten zavaró, hogy átüt a fehérneműmön, akkor ollóval rövidebbre vágom, de ennyi.
2013. máj. 22. 21:06
 15/18 anonim válasza:
100%
Hát én '94-es vagyok, és nagyon le voltam döbbenve pár éve amikor kivettem a barátnőm beszédéből hogy "paraszt" aki úgy hagyja. Persze én is kis majom elkezdetem, de hála Istennek mára már megjött az eszem. Én mondjuk soha nem szőrtelenítenék teljesen, habár nem tudom a férfinem hogy áll az ilyen dolgokkal, de szerintem még szekszisebb is ha szőrős... Legalábbis Spartakuszban azok a nők qrva jól néztek ki ( nem vagyok leszbikus xD ) Na az én tanácsom; ráérsz te még, amit muszáj azt távolytsd el, ennyi. Ja meg egy lánynak NEM SZABAD BOROTVÁLNIA! Csakis gyanta, pincetta!
2013. máj. 23. 03:42
 16/18 anonim ***** válasza:

szerintemnem hülyeség

és többi válaszolónak: 14 évesen lehet pasija

azt viszont nem értem: "ennyi erővel ne mosakodj 18 éves korodig"

akár szőrös akár nem, mindenki mosakszik x)

2013. máj. 26. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Én a fazonra szavazok mindkét nemnél. A teljesen csupaszt nem szeretem magamon, egy édes kis fazonnal jobban érzem magam. A dzsungel persze kizárt, nem erről van szó, de a teljesen csupasz? Ne már, nem vagyok kislány!

Férfiaknál sem zavar, de azért a bozót ijesztő. Fazonra vágva? Na, az már tetszetős! :) De ez egyéni vélemény, van ismim, aki pl fiú létére teljesen csupasz. Ő így érzi jól magát...

2013. máj. 29. 21:32
 18/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem higiénia kérdése a dolog. Ha jól esik borotváld, nem számít ki mit mond, ez a te döntésed. De ne nézd le azokat akik nem borotválják! Aki nem borotválja, annak meg az a döntése. Ugyan úgy tiszteletben kéne tartanod az Ő elméleteiket, mint ahogy te várod el a barátnőidtől, hogy tiszteletben tartsák a TE elméleteidet.... (( és csak mellékesen, tényleg nem véletlenül nőtt oda ;) egészségesebb borotválatlanul. De mint mondtam, borotváld ha téged ez tesz boldoggá... de summa summarum, szerintem nem mondanak hülyeséget a barátaid)
2014. jún. 7. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!