Csak szerintem hülyeség ez az egész?
15/L
170 cm vagyok és 47kg. Nem vesznek fel, mert nem vagyok elég magas, mondta az egyik barátnőm. Pedig nem vagyok se kövér se csúnya.
Mellben: 81cm
derékben:62cm
csípőben:82cm
A ruhaméretem háááát kezd nagylenni a 36-os.:)
A családban pedig mindenki magas.
Akik alacsonyabbak egy kicsit azokkal úgy csinálnak mintha ők nem lennének annyira értékesek mint akik bűn rondák és ütik a 180 cm. Akik alacsonyak azokon is jól álhat a ruha, lehet szebb a teste mint egy kifutó modellé. Szerintem ez az egész, hogy 175 cm-től lehetsz kifutómodell NAGY HÜLYESÉG. Semmit sem ér. Szerintetek nem az? Ám lenne esélyem, ha nem is kifutómodellnek hanem más modellnek vayógy felejtsem el ezt az egészet?
Igen?! Megtudnád mondani az oldal nevét?
Ám híres szeretnék lenni, úgy lehetnék ha pl. fürdőruha modell leszek?
sajna már nem tudom hogy mi volt a neve,én is csak véletlenül találtam rá,később akartam regisztrálni,de azóta sem találom:S
amúgy nem tudom,sok mindentől függ hogy ki lesz híres,de próba szerencse
Alapvetően én az egész modellszakmával nem tudok egyetérteni sok dologban. De a kifutón megvan a dolog haszna. Csak a kedvedért nem fognak ugyanis minden cuccot átszabni. Ott a legtöbbször a modell csak mászkáló ruhafogas szerepet tölt be. Ezért törekszenek arra, hogy egyformák legyenek, arcra semlegesek, méretre ugyanazok a manökenek.
A 162 centis modell pedig általában az, akivel elhitetik, hogyha csináltat képeket, akkor lehet még fotómodell, stb. Ismerek én is pár ilyet, rendes munkát még egyik se kapott, mert a megrendelők válogatnak a magas, szabvány modellek közül, amiből több is van, mint kéne.
A 170 centiddel meg ne siránkozz, én már tuti nem leszek magasabb, 162 vagyok, és akkor gondolj bele, hányszor kapom meg, hogy nem férek bele a szépségideálba, hiába vagyok csinos, arányos, ha nincs szöcskelábam, nem lehetek fullos nő. xD Ez egy ilyen világ. (De a túlsúlyosak lelkivilágát védje mindenki...)
De szerintem ha ilyen ellenérzéseid vannak a modellszakmával szemben, akkor annyira ne erőltesd, nincs arra szükségük. :D (ja és 180 centivel sem egyszerű modellkedni, mert az meg már túl magas a legtöbb helyen :D) Modellkedéshez amúgy 173 centit szoktak kérni, mivel még fiatal vagy, valószínűleg nőhetsz annyit, ne keseredj el, ha tényleg ezt szeretnéd.
Nem vagyok annyira ellene:D
csak azt tartom hülyeségnek és igazszágtalanságnak, hogy csak a nagyon magas, extra vékonyságok a bomba nők:S
A kisebbek mintha nem is léteznének. Ám ha úgy nézzük az egész divatbemutató, fotók amiken ők szerepelnek( és valjuk be a legtöbbjük nagyon cúúúúf) szerintem sokkal szebb lenne ha olyanokat választanának akiknek tényleg jó az alakjuk és az arcuk is szép, akkor muatat egy ruha egy nőn. Akik varják a ruhákat azok meg csak egy ruhaméretet ismernek. Felnövök és lehet, hogy akkor énis csinálok egy divatmárkát ahova nem csak a "tökéletes bomba nők" fognak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!