Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fél éve kondizok, szerintem...

Fél éve kondizok, szerintem egész jó úton haladok, szerintetek, tanácsok? (kép lent)? 16/f

Figyelt kérdés

[link]

mindenre erősítek,hasam a kelleténél zsírosabb szerintem..:/ arra kéne diéta..

2013. márc. 16. 22:59
 1/7 anonim ***** válasza:

ha nagynak érzed a hasid akkor gyúrj rá :) és akkor még jobban is fogod érezni magad ne légy bizonytalan addig gyúrj amíg meg nem felel neked a pocid :)

fölül nagyon jó csak elcsúszott a mellbimbajod x3

2013. márc. 16. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a zsír takarja el a hasizmát ,akkor élete végéig gyúrhat hasra a zsír akkor is eltakarja ,diétával lehet eltüntetni a nem kívánt zsírt onnan!
2013. márc. 16. 23:06
 3/7 A kérdező kommentje:

fölül nagyon jó csak elcsúszott a mellbimbajod x3

ezt hogy érted?:D mi az hogy elcsúszott?:D meg x3?

2013. márc. 16. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan a kép mintha az oldaladon lenne a mellbimbód, szerintem így értheti az az "x3" meg valami hülye vicces fej akar lenni szerintem
2013. márc. 16. 23:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó. Ha hassal problémád van, akkor el kell dönteni, hogy el akarod-e tüntetni a zsírt, vagy még izmot felszedni, a kettő együtt nem megy, mivel más étrend kell hozzá. Az természetes, ha tömegeléskor zsírosodsz is, szálkásításkor majd lejön. Ha úgy érzed, zavar, akkor állj át a szálkásító étrendre, meg csinálj több aerobot.
2013. márc. 17. 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó úton haladsz, de mihez? Nekem egyáltalán nem tetszik ez az izmos kar sem már ami neked van... szóval inkább nem tanácsolok semmit.
2013. márc. 19. 01:25
 7/7 anonim ***** válasza:

:o de hát ez még nem is olyan nagy kar :o

ha diétát szeretnél, én a ketogént, vagy targeted ketogén-t ajánlom :)

2013. márc. 19. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!