Hülyeség lenne szerinted kedvenc zenekarok nevét magadra tetováltatni?
Eddig még nem gondoltam erre és nem is nagyon áll (egyelőre) szándékomban csak eszembe jutott. Lehet igazatok van, de kétlem, hogy 30 év múlva Bach, Beethowent vagy effélét hallgatok :D
De olyat szeretnék, hogy egy vérfarkas és esetleg fölé egy mondatot az Ossian - Vérfarkas c számból, hogy: "A démonok, a szörnyetegek mind-mind velem vannak..." és még gy pár szörnyet oda tetetnék még :D
(Focit rühellem fiú létemre.)
"De olyat szeretnék, hogy egy vérfarkas és esetleg fölé egy mondatot az Ossian - Vérfarkas c számból, hogy: "A démonok, a szörnyetegek mind-mind velem vannak..." és még gy pár szörnyet oda tetetnék még :D "
Majd 30-40 evesen fog egni a pofad ezzel a tetkoval! :D
Hát még látszik, hogy nagyon fiatal vagy. :D
Nem valószínű, hogy Bachot fogsz hallgatni (bár egyébként azzal sincs probléma, egyszer hallgasd meg nyugiban néhány alkotását), de az egész biztos, hogy 35 évesen mondjuk már hülye ötletnek gondolod. Esetleg más lesz a kedvenc bandád épp.
Én hülyeségnek tartom a kedvenc csapat/zenész/barátnő/nonfig értelmetlenség fajta tetkókat. És ugyan felőlem mindenki azt varrat magára, amit szeretne, de ezzel akkor vállalja azt is, hogy ez alapján véleményezik. Az ilyeneket pedig szimplán idiótának gondolom részemről. :D
De ha mégis ennél a tervnél maradnál, igyekezz valami semlegesebb, kevésbé kifogásolható idézetet választani, az ilyen démonos szövegekkel nem sok helyen leszel népszerű, főleg munkáltatói körben.
Miért égne a pofám emiatt? Az idézet még nem biztos azért...
Ha érdekel valakit 21 éves vagyok.
"Én hülyeségnek tartom a kedvenc csapat/zenész/barátnő/nonfig értelmetlenség fajta tetkókat"
Egyetértek, de nem hiszem, hogy ennyit változna az ízlésem zene téren :) Mindenesetre egy szép fiatalkorra emlékeztetne, ha mégis. Illetve a magyar rock történelem nagy bandáinak emléket állítva :D
Munkáltató ugyan mindegy. Nem karra akarom, hanem mellkas vagy hátra. Meg aztán nem nyakkendős úriember vagyok. Csak sima szakmunkás.
Én mióta az eszem tudom, az elektronikus zenét hallgattam. Idén, 35 évesen kattantam rá a rockra. A férjem fordítva, 40évesen tetszett meg neki az, amit eddig hallgattam. Csak ennyire tud megváltozni az ízlésed a korral :)
Egy tetováló
"Miért égne a pofám emiatt?"
Pl azert, mert addigra megkomolyodsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!