Hülyeség lenne szerinted kedvenc zenekarok nevét magadra tetováltatni?
A rock örök :D Komoly vagyok én már most is :D
Remélem nekem nem fog az ízlésem az elektronikus izé felé változni mert nagyon szomorú leszek :(
Igen, hülyeségnek tartom.
Én is szeretem az Ossiant, és imádom a logót. Magamra is szerettem volna tetováltatni, mert sokat jelent nekem a zenéjük, de utólag örülök, hogy nem tettem. Változtak az idők, még mindig sokat jelent a zene, de már nem követem őket, nem vagyok ott minden koncerten és szerintem már azóta le is szedettem volna magamról a logót.
Hosszú évekig várok, ha egy tetoválás minta kirajzolódik bennem. Az idő próbáját ha kiállják, akkor érdemesek rá, hogy viseljem. A logó nem állta ki... ettől függetlenül lehet, hogy nálad kiállja az idő próbáját. De jól gondold meg.
Szerintem nem hülyeség! :)
Ha ez a zene beleépült az életedbe, a mindennapjaidba, ha megváltoztatott vagy a helyes úton tartott, egyáltalán nem az.
Bár a szövegrészletek sem hülyeségek.
Nekem is van tetoválásom a kedvenc zenekaromról, mert megváltoztatott és érzem hogy ezáltal megtaláltam saját magamat. :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!