Cukorbeteg vagyok és arra gondoltam, hogy ezt magamra is tetváltatnám. Hülyeség lenne?
ha látható helyre varratnád és lenne köze ahhoz hogy félsz hogy az utcán rosszul leszel és nem tudják hogy cukorbeteg vagy akkor van értelme ! mert például akkor gondolhatják azt hogy azért lettél rosszul mert nem ettél az elmúlt órában és beléd nyomnak egy inzulint.
amúgy nem sok :D de nekem ez tetszik.
Ha magában csak úgy ráíratod a csuklódra, hogy "Diabetic + típus" akkor az is jól néz ki szerintem. Persze kis cukorkákat is lehet fölé rakni. :)
Szerintem nem hülyeség. :)
Magamból indulok ki, szerintem hülyeség. 10+ éve űzöm az ipart 1. típusúként, egyszer sem ájultam el vagy voltam annyira közel hozzá hogy külső segítség kellett volna.
Ellenben ha te kéthetente kómába esel, a tetoválás mellett/helyett nem ártana elkezdeni foglalkozni a "betegségeddel" mert nem a kóma a legrosszabb ami ilyenkor történik, néhány végtagamputáció kegyetlenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!