Nagy hűlyeség lenne ezt rátetoválni a csuklómra?
Figyelt kérdés
Én úgy érzem, hogy van értelme számomra. Hisz azt jelképezi számomra, hogy mindig TE magad irányítod az életedet és soha ne add fel. [link] 2015. febr. 4. 11:51
1/6 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Mióta szeretnéd ezt magadra?
Mert ezek is számítanak. Gondold át jól.
Nagyon divatosak ezek az önsegélyező tetkók, és elég mainstreamek is, habár ilyet még nem láttam, még mindig jobb, mintha szöveggel odaírnád, hogy never give up, ahogy általában :D
4/6 anonim válasza:
Ez még tetszik is, nem egy klisé szöveg legalább
6/6 anonim válasza:
Mennyi ideje tetszik? A helyedben várnék még, ha csak pár hónapja/hete tetszik. Nekem nem tetszik ez a tetoválás, túl trendi hatást kelt, mármint olyan, hogy talán pár évig még király, aztán gázzá avanzsál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!