Tetováltattátok már magatokra a saját nevetek kezdőbetűjét vagy ez hülyeség?
Figyelt kérdés
2015. jan. 8. 09:52
2/13 anonim válasza:
Alá meg a címedet, így sose fogsz elveszni :)
Komolyra fordítva: szerintem semmi értelme.
3/13 anonim válasza:
Nekem csak egy vasmacska és egy "Szeretlek Erika" felirat van, maradok a régi iskolánál.
4/13 anonim válasza:
Mi értelme lenne? Én anélkül is tudom a nevem...
5/13 anonim válasza:
Azokon nevetek, akik a saját nevüket/becenevüket magukra tetováltatják. Annyira, de annyira gáz és persze egoizmus.. Sose fogom megérteni, hogy ez mire jó. Kell egy tetkó, de nem tudod mi legyen az..?
8/13 anonim válasza:
Szia :) szerintem senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy mit tetováltat magára, én ismerek nem egy embert akinek a kézen a saját neve van. Nekem van már tetkóm a hátamon, és én is elgondolkodtam azon hogy a csuklómra tetováltassam a nevem.
Azt tartsd szem előtt amit te jónak tartasz vagy annak a véleményére adj akiben bízol, szeretsz vagy barát.
9/13 anonim válasza:
Nem a neved, de mást is hülyeség.
10/13 Csomorkány válasza:
Azért nem jó ötlet, mert ahogy előre halad az Alzheimer-kór, az ember előbb felejt el olvasni, mint a saját nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!