Szerintetek érdemes lenne felvarratnom magamra az egyik saját idézetemet? Igazából az egyik zeném szövegéből van. Bal alkaromon lenne.
Figyelt kérdés
,,Fura az én világom,de érzem,hogy így vagyok rendben,
a színtelen életemből,ha meghalok színt hagyok csendben"
2014. jan. 29. 19:01
1/8 anonim válasza:
figyelj, szerintem nem, ez egy egyedi, sokatmondó szöveg, személyesebb már nem is lehetne és hiteles is.
2/8 anonim válasza:
Szerintem,ha biztos vagy benne,hogy 20 év múlva is így fogod gondolni, és már nem fog annyit változni a véleményed,hogy teljesen mást gondolj, akkor nyugodtan, csak alaposan gondold át és tervezd meg a rajzot ,hogy tökéletes legyen :)
3/8 A kérdező kommentje:
Első! Pont azért varratnám,mert hiteles,és persze a sajátom,ezért szerintem egyedi :) Második! Nem fogom meggondolni magam még 60 év múlva sem,feltéve,ha élek még annyit :D Arra voltam kíváncsi,hogy maga a szöveg alkalmas e tetoválásként.
2014. jan. 29. 19:26
5/8 anonim válasza:
Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a bölcs idézetet! :)
Amúgy a kérdésedre válaszolva simán magadra tetováltathatod.
6/8 A kérdező kommentje:
Én köszönöm a választ. :3
2014. jan. 30. 19:43
7/8 anonim válasza:
Ötletes és sokat mondó idézet. Bár szerintem kicsit hosszú. Előtte mindenféle képen tervezd meg a megfelelő betűméretet és betűmintákat, ne hogy egy okádék módon nézzen ki mikor felvarratod. Sok sikert hozzá! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Az egyik dalomból van ez az idézet,így már érthető? :) köszi egyébként!
2014. jan. 31. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!