Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek ez hülyeség első...

Szerintetek ez hülyeség első tetoválásnak ?

Figyelt kérdés
Születési dátumot szeretném a csuklómra az enyém,édesanyámét,és,édesapámét . Ezeket a túl nagy tetoválásokat amúgy sem szeretem inkább ilyen írásjeleket.
2020. jún. 29. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem anyukád, apukád oké. De magadét minek?
2020. jún. 29. 11:12
 2/8 Laylah ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán eszedbe jut az, hogy másoknak validálnia kell a te ötletedet, akkor inkább ne csináltasd meg.
2020. jún. 29. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem hülyeség, de te tudod.
2020. jún. 29. 11:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
teljesen mindegy, hogy az első vagy a sokadik tetkód lenne, ha szeretnéd nem hülyeség, de ha bizonytalan vagy akkor még várj vele és gondold át
2020. jún. 29. 11:32
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

Az.

El szoktad felejteni vagy minek kell emlékeztető?

2020. jún. 29. 13:22
 6/8 Sunshinedoll ***** válasza:
83%

Szerintem ha neked nem hülyeség, akkor ne mások véleménye alapján ítéld ezt meg. Nekem is van olyan tetoválásom, amit mások nem értenek, vagy hülyeségnek tartják, nekem meg nagyon sokat jelent például.

Nem mások kedvéért tetováltattam.

2020. jún. 29. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem a bal karomon a könyökhajlat alatt van egy Édesanyám felirat születési és sajnos halálozási dátummal.

Én a saját születési dátumom nem varratnám magamra, de a szüleidé szerintem oké.

Volt olyan román munkatársam Németországban, akinek a neve és születési dátuma a karjára volt tetoválva és úgy írt alá mindig, hogy onnan másolta és ha a születési dátuma kellett azt is onnan nézte...

2020. jún. 29. 23:44
 8/8 anonim ***** válasza:
A kérdéseddel már meg is válaszoltad magadnak. Idegenek véleményét kéred ki? Nekem egy tetoválásomnál sem jutott eszembe hogy "ez hülyeség lenne?" vagy hogy kikérjem más véleményét.
2020. júl. 6. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!