Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy csomó lány ismerősömnek...

Egy csomó lány ismerősömnek miért van mindig össze fogva a haja? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és most érettségizek. Egy csomó lány ismerősöm osztálytarsam,barátom,haverom mindig össze fogott hajjal jár és van akit még soha meg van akit alig néha látok csak ki engedett hajjal. De miért nem össze fogva? Nem ápolják vagy nem mossák vagy nem vasalják vagy nem fésűlik vagy miért? Vagy csak az önbizalom hiány miatt nem merik szét engedni???

2016. jún. 10. 15:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
82%
Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted??? A haj melegít főleg ha hosszú. Ha a hosszú haj miatt leizzad egy lány, akkor még a sminkje is leizzad róla és ráraga az arcára, hátára. Az, hogy zselézed ehhez semmi köze. Nincs a fejeden 5kg haj.
2016. jún. 15. 17:16
 22/37 anonim ***** válasza:
75%
Nah igeen végre valaki!!! Igazad vanutolsó kommenteli (mostmár utolsó előtti😂😂😂) Pont ezt akartam írni csak beelőztél:D
2016. jún. 17. 18:57
 23/37 anonim ***** válasza:
72%
Mindig összefogott hajjal vagyok és többet foglalkozok vele,mint aki kiengedi,mindig feltupirozom, lakkozom,konytba teszem vagy befonom,legalabb fel oraig csinalom a hajam,akkor most igénytelen lennék?
2016. jún. 17. 20:50
 24/37 anonim ***** válasza:
67%

"kedves" kérdező:Árad belőled az antifeminizmus!

Nehogymár elvárd minden lánytól,hogy kiengedve hordja a haját! Senki nem akar neked tetszeni! Most vegyél vissza! Remélem éjszaka mikor mész hazafele egy coffos lány banda jól megver majd :D

2016. jún. 20. 18:33
 25/37 anonim válasza:
100%

Kedves Mr. Fogyatékos Kérdező!

Nekem hátközépig érő hajam van,ráadásul nagyon sok,így evidens,hogy mindig felfogom a hajam,mert melegít.

De hadd legyen egy kérdésem: miért hiszed azt,hogy a copfot hordó lányok igénytelenek? Én mindig mosok hajat 2-3 naponta,tehát ápolom. Számomra úgy a kényelmes,ha nem ragad a hajam a verítéktől és nem tapad a hajamra,bakker. Felfogtad? Lehet,nekik is kényelmi megoldás VAGY így szeretik hordani. De nehogy már besértődj azon,hogy így hordják a hajukat,és nem neked akarnak megfelelni,te egocentrikus nyomorék....

U:I.: Szerintem te azt hiszed,hogy körülötted forog a világ,úgymond te vagy a világ közepe,és ezért elvárod azt,hogy mindenki neked feleljen meg. De képzeld magad azoknak a lányoknak a helyébe,akiket így leminősítesz,csak mert nem a te ízlés(ficamodnak)ednek felelnek meg,hanem saját maguknak: mit szólnál ahhoz,ha én besértődnék,mert nem hosszú raszta hajad van,hanem lenyalt,pávás? Gondolom,te is besértődnél,és pampognál,hogy neked ilyen a stílusod,neked ehhez van kedved. Remélem,hogy soha nem találkozom veled,és a föld jólelkűen elnyel majd téged. Egy barommal kevesebb lenne. :)

Bocsánat,ha nyers voltam,de úgy látszik,nem értesz a szép szóból. Na pá! ;)

2016. júl. 24. 19:40
 26/37 anonim válasza:
76%
Szerintem a zselé igénytelen. Na puszi. Ja, és az önbizalomhiányt egybe kell írni. Sikerült az érettségi? Az igekötőket lehet, hogy még gyakorolni kellett volna ahelyett,hogy más hajával foglalkozz. Uppsz.
2016. aug. 8. 20:46
 27/37 anonim válasza:
72%
Ja ertem. Valakinek mas a velemenye es mar nem tetszik. Nem is tudom ki a hulladek 😂😂😂😂
2016. aug. 9. 20:08
 28/37 A kérdező kommentje:
Hát ti utolsó 2 válaszolók!!!
2016. aug. 10. 09:17
 29/37 anonim válasza:
Miert hulladekok kedves kerdezo?
2016. aug. 10. 16:16
 30/37 A kérdező kommentje:
Igen az utolsó 2 hát nem látod hogy mit írtak??? Be szóltak nekem!
2016. aug. 10. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!