Egy csomó lány ismerősömnek miért van mindig össze fogva a haja? Bővebben lent!
"kedves" kérdező:Árad belőled az antifeminizmus!
Nehogymár elvárd minden lánytól,hogy kiengedve hordja a haját! Senki nem akar neked tetszeni! Most vegyél vissza! Remélem éjszaka mikor mész hazafele egy coffos lány banda jól megver majd :D
Kedves Mr. Fogyatékos Kérdező!
Nekem hátközépig érő hajam van,ráadásul nagyon sok,így evidens,hogy mindig felfogom a hajam,mert melegít.
De hadd legyen egy kérdésem: miért hiszed azt,hogy a copfot hordó lányok igénytelenek? Én mindig mosok hajat 2-3 naponta,tehát ápolom. Számomra úgy a kényelmes,ha nem ragad a hajam a verítéktől és nem tapad a hajamra,bakker. Felfogtad? Lehet,nekik is kényelmi megoldás VAGY így szeretik hordani. De nehogy már besértődj azon,hogy így hordják a hajukat,és nem neked akarnak megfelelni,te egocentrikus nyomorék....
U:I.: Szerintem te azt hiszed,hogy körülötted forog a világ,úgymond te vagy a világ közepe,és ezért elvárod azt,hogy mindenki neked feleljen meg. De képzeld magad azoknak a lányoknak a helyébe,akiket így leminősítesz,csak mert nem a te ízlés(ficamodnak)ednek felelnek meg,hanem saját maguknak: mit szólnál ahhoz,ha én besértődnék,mert nem hosszú raszta hajad van,hanem lenyalt,pávás? Gondolom,te is besértődnél,és pampognál,hogy neked ilyen a stílusod,neked ehhez van kedved. Remélem,hogy soha nem találkozom veled,és a föld jólelkűen elnyel majd téged. Egy barommal kevesebb lenne. :)
Bocsánat,ha nyers voltam,de úgy látszik,nem értesz a szép szóból. Na pá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!