Ronda férfik, ha most az öletekbe hullna egy csomó pénz mit kezdenétek vele (Több százmillió forint)?
Én pl.: az lenne az első hogy átplasztikáztatnám magam, hogy legalább nem csak undorral néznének rám a nők.
Mert a nő csak férfiban először csak a külsőt látja meg és utána a belsőt.
Családnak adnák.
Esetleg adnék egy két alapítványnak.
Te nem tartozol rondák a kategóriába, minimum hogy az átlagos kategóriába beleesel.
Különben még nem lenne barátnőd sem.
Úgy vélem pénzel mindent el lehet érni.
Ezeket a kérdéseket miért nem törlik? Már van belőlük elég... Talán nem azon kéne siránkozni hogy jajj mennyire ronda vagy (Ha pedig mindenképpen ez az életed célja, hát tedd, de engem könyörgöm hagyd ki belőle az ártatlan embereket. Vezess naplót vagy tudom is én...)
Teljesen férfiatlan vagy.
Aki az 5-ös 6-os válaszokat adják biztos hogy szépek. Ezért nem tudják milyen ha ronda egy ember, nem tudják hogy ez miatt nem talál munkát, nem talál társat.
Igaz, a rondáknak csak hallgass a nevük a szépek szemében, ahogy az utolsó két válaszból értelmeztem. Abba nyugodton belelehet rúgni, kilehet röhögni. Sokan válaszolják azt hogy a szépség relatív, igen az, csak a mai társadalom ezt nem tudja felfogni. Média mit sugall hogy a szépek a jók, rondák pedig a gonoszak.
Luxus qrváznák, azoknak nem számít a kinézet, csak a pénz.
Sz.rnám le a külsőm, meg a szerelmet. Élvezném az életet.
Ugyan nő vagyok ,de válaszolnék: hiába a sok pénz, a BMW vagy bármi ,ha nem tetszel akkor a millióiddal sem fogsz (és nem csak külsőre értem, hanem belső tulajdonságokra, modorra)
Egy igazi nőt nem ez érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!