Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ronda férfik, ha most az...

Ronda férfik, ha most az öletekbe hullna egy csomó pénz mit kezdenétek vele (Több százmillió forint)?

Figyelt kérdés

Én pl.: az lenne az első hogy átplasztikáztatnám magam, hogy legalább nem csak undorral néznének rám a nők.

Mert a nő csak férfiban először csak a külsőt látja meg és utána a belsőt.

Családnak adnák.

Esetleg adnék egy két alapítványnak.

2013. máj. 15. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
95%

Nem rondak vagytok hanem igenytelenek!

Hogy honnan tudom? No vagyok...

Jah es van par volt osztalytarsam akik rondak voltak a javabol, vagyis mi tinifejjel azt hittuk rondak. De nem. Csak hot igenytelenek voltak. Hat igen, hajat mosni nem hetente kell, mint ahogy zuhanyozni sem, a 15 centis honaljkutya se szexy ha kikandikal a polod alol es ahogy az izzadsagcseppek legordulnek rola. A szagrol mar nem is beszelve...

Na ez a langaleta vekony regen losernek titulalt gyereknek olyan baratnoje van basszus hogy behalsz.

A masik fiu. Kisgomboc. Hat o se volt egy adonisz. Neki is olyan csajt lattam facebookon vmikor hogy azt hittem osszepisilem magam. Mondjuk o okos gyerek is volt, csak mint pasi tartottuk vesztesnek. Viszont ahogy elneztem let t tobb onbizalma, vett egy inget, rendesen lenyirattata a hajat, szakallat (mar van) normalisan oltozkodik es tadammm.

Ehhez meg szerintem nem kell tobbszazmillio...

Ahogy az en kis adoniszom (aki elmondasa szerint szinten bena tini volt) mondta:

Egy futocipo nem penz, de akar sima sportcipoben ami mindenkinek van otthon is el tudsz menni futni. Az meg ingyen van. (nem kell 20.000 forintos Gilda maxos kondiberletet venni ha nincs ra penz)

A haj az megint nem nagy cucc, a szakallad meg magad le tudod vagni.

Hajmosas, zuhanyzas... ugh ne mar.

Ruha. Amugy is kell venni. (es nem csak a legdragabb cuccok jok, en csoro tinikent lanykent! turkalobol ugy feloltoztem hogy milliomosnak hittek az osztalytarsaim holott azt megneztem hogy a 200 forintos uditot megveszem-e a bufeben. a legolcsobb felsom 25 Forint volt, a legolcsobb taskam 70 :D

Az onbizalom meg belulrol jon.

Amig sirsz addig egy nonek se fogsz kelleni.

Nem kell nekunk egy oriasbebi!

2013. júl. 30. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Magam sem mondhattam volna másképp, teljes mértékben egyet értek az előttem szólóval!

Egy kis önbizalom, fürdés, hajnyírás, borotválkozás, normális öltözék és már nincs is az a "ronda férfi" ;)

2013. júl. 30. 20:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Már elnézést, de ezzel nem tudok egyet érteni. Különbség van a rendetlen és ronda férfi között! Én ronda vagyok, vagyis az arcom csúnya. Viszont tornázok és szépen kisportolt a testem. És a tisztálkodással sincs bajom. És a ruhatáram is igényes. De ettől eltekintve még csúnya az arcom. És elég sok kellemetlenség ért már miatta kiskorom óta!
2013. júl. 30. 21:11
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Ahh basszus mar az osszkep szamit! Nah meg hogy legyen onbizalmad.

Nincs onbizalmad ennyi. Ez hibadzik akkor mar csak.

Hugom mutatott olyan pasit foton hogy rohadt helyes volt de az onbizalma hugom elmondasa szerint a beka segge alatt volt a sracnak es nem is volt baratnoje. Pedig fotorol hat nem hittem el hogy azt a gyereket nem akarta volna megeroszakolni fel Budapest noi lakossaga...

Az egytemen viszont volt egy srac akiert a fel evfolyam odavolt. Sportos, jo izlesu, igenyes, okos. De egyszer jobban megneztem es csorikam hat eleg csunya feju volt... de meg ugy is osszesegeben rohadt jopasinak tartom!!!

2013. júl. 30. 22:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a nők jobban megtudják ítélni, hogy ronda egy pasi vagy nem, de ha nem hisztek nekünk, akkor erősködjetek csak hogy rondák vagytok, ha így jobb nektek...

De ha feltöltötök képet akkor lehet eldőlne a "vita", de szerintem nincs igazatok :) Ronda pasival eddig nem találkoztam, csak igénytelennel, de azzal elég sokkal...

2013. júl. 31. 15:27
 16/16 anonim válasza:

Menjel thaifoldre, vagy a fulop szigetekre, nem letezik csunya europai ferfi azokban az orszagokban.

irjal privatban, ha erdekel

2016. júl. 7. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!