Szerintetek túl sovány vagyok? (KÉP) egy csomó ember szerint igen! Ez nem én vagyok de teljesen ugyan ilyen az alakom!
Figyelt kérdés
12 éves vagyok 158cm2013. máj. 13. 18:41
4/10 anonim válasza:
Na ebből látszik minden csak nem az alakja. De asszem nem vagy sovány.
5/10 anonim válasza:
ebben a korban normális,ha vékonyka vagy. ha azt mondják, hogy túl sovány vagy, majd ha felnőtt leszek, akkor pár gyerek után már nem mondhatják,
6/10 A kérdező kommentje:
de direkt a lábra voltam kíváncsi
2013. máj. 13. 19:04
7/10 anonim válasza:
Sztem teljesen jo, nem vagy tul sivany. Aki azt mondja az bizos kover :D
8/10 anonim válasza:
Dehogy vagy sovány. :) És egyébként is, még csak ezután fogsz nőni és nőiesedni. :)
10/10 anonim válasza:
Hát ha ez nem te vagy akkor nem biztos h ugyan iylen az alakaod, mert te másnak látod magad...És nem hinném hogy 12 évesen egy huszon éves női alakod van, már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!