World of tanks játékohoz szaerintetek vannak csalások? Erre szeretnér kájönni, mert nem hiszem el hogy egy csomo ember egy játékra ennyi pénzt áldoz.
1. Sok ember áldoz rá pénzt, mert jó.
2. Te inkább egy nyelvtankönyvre áldozz pénzt, mert nem ártana neked.
Irásodat elnézve nem lehetsz több mint 10-11 éves. Azon lehetne vitatkozni pontosat mire is gondolsz mikor a csalást emlegeted. Sok oka lehet annak hogy a többiek mérföldekkel jobbak nálad, pl. a csataszámuk alapján, vagy a technika és taktika.....stb. Nekem is már jó pár csata van a hátam mögött de nem tartom magamat jónak nagyon sok függ attól milyen az a csapat akikkel összerak csatázni, sokszor az a döntő menyire tud egy csapat összedolgozni és ez után jön a játéktudás.
A pénzért való játszásnak van előnye sokan ezért is fizetnek, több XP és Kredit ....
De sajnos a játék nincs optimalizálva és elég sok hibát tartalmaz(a részletekbe most ne menjünk bele egy jó példa a 15-2 vagy a 4-15 végeredmény).
tanulj meg játszani és nem fog kelleni cheat..
de amúgy sincsenek csalások szóval nincs más választásod XD
Biztos vagyok benne hogy vannak csalások... 2 hete játszok ezzel a játékkal, de egyre feltűnőbb hogy egyszer csak eltűnik az ellenfél tankja olyan helyen ahol nincs is rejtekhely , utána meg hirtelen megjelenik a pofámba.. most vagy van csalás vagy k*rv* sz*r a grafikája..de én előbbire tippelek.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!