Csak szerintem szomorú a tény hogy kezd elfogadott lenni hogy egy csomó csaj úgy viselkedik mint egy r*banc?
annyira elfogadott lett hogy egy csomó csaj kiteszi mindenét, fehérneműs képeket tesz ki magáról.. olyan képeket, amik igen csak megmozdítja a férfiak fantáziáját, és Isten tudja hogy mit csinálnak a lementett képekkel..én átlagos vagyok, de olyan nevelést kaptam , hogy ezt nem tartom helyesnek .. Azért is írtam ki a kérdést, mert egy lány akivel felnőttem, rá sem ismerek, úgy viselkedik mint egy prostituált :S és élvezi , tetszik neki hogy odáig vannak érte a pasik.. és még csak most lett 18.. olyan szomorúnak látom ezt a helyzetet.. Az ilyen lányok ebből akarnak megélni ? Nem gondolkodnak ? :S utána meg jönnek az erőszakoskodó pasik.. :(
Ti hogyan látjátok?
engem nem zavar,hogy ilyen képeket tesznek ki ,sőt...:D
ezekkel mindenki csak magát minősíti
15/F
Engem inkább az zavar, hogy ennyire prűd mindenki.
Nekem nincsenek fent fehérneműs képeim. Nem is viselkedek r*banc módjára, de mindenki saját maga dönti el, hogy mit akar. A nőknek meg igen is jól esik, hogy tetszik a férfinemnek. Vannak, akiknek az átlagnál jobban szükségük van az ilyen visszajelzésekre.
Csak addig ribanckodnak, amíg megtehetik.
2-3 év múlva aztán néznek, hogy már nem úgy néznek ki mint 18 évesen és rájönnek hogy a szépség meg a csinosság igencsak mulandó, nem arra kell alapozni..
Ribanckodjanak csak! Szerintem röhejesek!xD Ordít róluk hogy buták!:D
Egy normális ember nem viselkedik így. Ez gáz. Megnézném hogy 5év múlva milyen véleménnyel lesz magáról. Nem mellesleg aki ilyen képeket tesz fel magáról, az ne csodálkozzon azon,hogy a normális fiúk nem is állnak vele szóba, a sallangja is csak lefeküdni akar vele.
24/l
VV Viki:
Köszönjük a hozzászólást és hogy alátámasztottad az elhangzottakat! xD :oO
Én annyit hozzáfűznék, hogy elég sok ilyen típusú inger vesz mostmár minket körül, ha a TV-t kapcsolgatod igazából mást sem látsz csak ilyesmit- a zene csatornákon tele vannak a klippek seggekkel, meg combokkal, bögyökkel, semmilyen cuccban riszáló p.icsákkal, vegyük pl Micki Minaj-t és társait... (és hát a fiatalok nagy részének érdeklődését a tv-ből még csak ezek a csatornák kötik le...)
A net is sorozatosan dobál ki ilyen hirdetéseket, vagy cikkeket... ha akarjuk ha nem, az orrunkba nyomják!>:(
DE vegyünk egy hétköznapi példát: házibuli, kis csapat fiatal összecsődül lányok fiúk vegyesen. Egy idő után azt tapasztalod, hogy a fiúk nagy része a gépre tapadt lenge öltözékű-vagy anélküli csajok képét nézegetve.. a lányok(meg akik esetleg a kiszemelt csávó becserkészését is tervezték) ott maradnak maguknak..
Ebből egyértelműen az jön le számukra, hogy semmi mást nem kell tenniük, csak mutogatni magukat ahhoz hogy felkeltsék a fiúk érdeklődését.. ezért aztán a neten található képekhez hasonlóan ők is feltöltögetnek magukról bénábbnál bénább pózokban és fejekkel képeket...
De ez csak egy variáció.. lehet hogy csak simán szerelmesek önmagukba.. :)
Az mondjuk meg sem fordul a fejükbe hogy talán ha a csávóknak azok a csajok jönnek be, és képesek a valódiakat lesz@rni miattuk, akkor talán nem is olyan érdekesek...
Én is sok ilyen képet látok, az én fejemben ez ugrik be: na még egy... a sokadik ugyanolyan..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!