Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy csomó lány ismerősömnek...

Egy csomó lány ismerősömnek miért van mindig össze fogva a haja? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és most érettségizek. Egy csomó lány ismerősöm osztálytarsam,barátom,haverom mindig össze fogott hajjal jár és van akit még soha meg van akit alig néha látok csak ki engedett hajjal. De miért nem össze fogva? Nem ápolják vagy nem mossák vagy nem vasalják vagy nem fésűlik vagy miért? Vagy csak az önbizalom hiány miatt nem merik szét engedni???

2016. jún. 10. 15:34
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
83%
Azért fogják össze a lányok a hajukat, mert bármennyire is hihetetlen, pont hidegen hagyja őket a véleményed, magasról tojnak rá. Egy lány nem a fiúk kedvéért öltözik, sminkel vagy csinálja meg a haját, hanem azért, hogy magának tetszen, jól érezze magát a bőrében. S ha valakinek a copf a kényelmesebb és azt szereti, ahhoz neked az égvilágon semmi közöd.
2016. jún. 11. 00:52
 12/37 anonim ***** válasza:
77%
ilyen melegben őrült az, aki kiengedett hajjal jár. :D
2016. jún. 11. 02:01
 13/37 A kérdező kommentje:
Most mondjátok itt a meleget... mi köze a melegnek és a fel kötött hajnak egymáshoz??? Ennyi erővel én akárhova megyek mindig zselézem és szépen be állítom be fésűlöm a hajam. És én ugyanúgy nyáron 40 fokban is zselézem!!!
2016. jún. 11. 09:20
 14/37 anonim ***** válasza:
71%
Mindössze annyi, hogy rohadtul melegít, plusz ha van kint 35 fok, izzadunk mint ló, akkor meg még ránk is ragad a hajunk, a nyakunkra, hátunkra. Egyébként meg nem mindegy? Most komolyan, miért nem bírod feldolgozni, hogy nem mindenkinek az az életcélja, hogy neked bejöjjön? Jó hogy nem kéred számon rajtunk, hogy nekünk megfelelő a kinézetünk. Nem tetszik? Így jártál.
2016. jún. 11. 09:44
 15/37 A kérdező kommentje:
Meg például nekem volt 1 osztály társam lány akinek mindig fel volt kötve a haja de tényleg mindig!!! Facebookon is az összes képen egybe van fogva a haja. 2 évig volt osztály társam és ez alatt a 2 év alatt 1 kezemen meg tudom számolni hogy hányszor volt szét engedve a haja!
2016. jún. 11. 10:48
 16/37 anonim ***** válasza:
73%

Úristen, micsoda botrány!!!

A kibontott haj rohadtul melegít, te ostoba.

2016. jún. 11. 10:53
 17/37 anonim ***** válasza:
93%

Én pont azt vettem észre, hogy az önbizalom-hiányos lányoknak hosszú a hajuk. (Nem, nem az összesnek, ne tereljük a témát.)

De rengetegszer az arcukat a haj mögé rejtik, és a fiúk miatt hosszú a hajuk. Ami micsoda? Önbizalom hiány.

Szeretem a hosszú hajam, mert lehet fonni (french, dutch, rope, chain, fishtail, mermaid, stb), mindenféle frizurát csinálni. Soha nincs kibontva.

(A rövid hajú lányok úgy látszik, nem keltik fel a kérdező kukijának érdeklődését, lehet menni zokogni a sarokba.)

Az ilyen fiúcskák miatt nem éri meg semmit csinálni. Rohadjanak meg magukban, menjenek el hajat sepregetni egy fodrászatba.

2016. jún. 11. 12:24
 18/37 anonim válasza:
84%

Fiúként nem csodálom, hogy nem érted meg mit jelent az, amikor a kb. derékig érő hajad olyan rohadt meleg tud lenni kiengedve -főleg nyáron-, hogy az nem igaz. Én pl ezért hordom szinte mindig vagy összekötve, vagy befonva, kontyba a hajam. Ahhoz meg, hogy szép frizurája legyen egy lánynak, akinek ráadásul hosszú a haja, nem 2 perc kell az elkészítéshez...

Semmi köze az összekötött hajnak az igénytelenséghez (kivétel, aki az is).

2016. jún. 13. 16:53
 19/37 A kérdező kommentje:
De utolsó! Nem csak a derékig érő hajú lányok kötik össze hanem közepes meg rövid hajúak is!!!
2016. jún. 14. 06:38
 20/37 anonim ***** válasza:
78%
Te tényleg fogyatékos vagy? Ami takarja a nyakad, az melegít.
2016. jún. 14. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!