Egy csomó lány ismerősömnek miért van mindig össze fogva a haja? Bővebben lent!
Úristen, micsoda botrány!!!
A kibontott haj rohadtul melegít, te ostoba.
Én pont azt vettem észre, hogy az önbizalom-hiányos lányoknak hosszú a hajuk. (Nem, nem az összesnek, ne tereljük a témát.)
De rengetegszer az arcukat a haj mögé rejtik, és a fiúk miatt hosszú a hajuk. Ami micsoda? Önbizalom hiány.
Szeretem a hosszú hajam, mert lehet fonni (french, dutch, rope, chain, fishtail, mermaid, stb), mindenféle frizurát csinálni. Soha nincs kibontva.
(A rövid hajú lányok úgy látszik, nem keltik fel a kérdező kukijának érdeklődését, lehet menni zokogni a sarokba.)
Az ilyen fiúcskák miatt nem éri meg semmit csinálni. Rohadjanak meg magukban, menjenek el hajat sepregetni egy fodrászatba.
Fiúként nem csodálom, hogy nem érted meg mit jelent az, amikor a kb. derékig érő hajad olyan rohadt meleg tud lenni kiengedve -főleg nyáron-, hogy az nem igaz. Én pl ezért hordom szinte mindig vagy összekötve, vagy befonva, kontyba a hajam. Ahhoz meg, hogy szép frizurája legyen egy lánynak, akinek ráadásul hosszú a haja, nem 2 perc kell az elkészítéshez...
Semmi köze az összekötött hajnak az igénytelenséghez (kivétel, aki az is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!