Egy csomó lány ismerősömnek miért van mindig össze fogva a haja? Bővebben lent!
Mert ez a legegyszerűbb, felkel, megfésüli, összeköti és mehet. Lusták normálisan megcsinálni a hajukat, mert az 5 perccel tovább tartana.
Na meg vannak akik akkor kötik össze ha zsíros... pedig pont ugyanúgy látszik akkor is, inkább hajat kéne mosniuk.
Elég nevetséges, hogy az alapján szép vagy nem szép valaki, hogy össze van-e fogva a haja. :)
Én általában kiengedve hordom a vállig érő hajam és telifrufrum van, nem tart sok időbe reggel megigazítani. Mosni meg mosom rendszeresen. De mostanában, hogy melegebb van, szívesen kötöm fel vagy fogom kis kontyba és kötök bele egy színes kendőt, ami illik az aznapi outfitemhez. Nem tartom ápolatlanságnak, általában több idő ezt a frizurát megcsinálni, mivel ugyanúgy kifésülöm a hajam és vasalom a frufrum, csak még utána fel is kötöm, belekötöm a kendőt, azt odacsatolom, stb.
Persze azt bevallom, hogy a "felkeltem, felkötöttem a hajam és kész" frizurák nem túl csinosak.
Ja, hogy neked attól áll? Akkor mindenki hajoljon meg az akaratod előtt.
Hozzá kell szoknod, hogy nem az van, amit te akarsz. Lehet anyád úgy nevelt, akkor lehet vele járni.
Nyáron nagyon meleg tud lenni kiengedve.
De nem igazán értem miért lenne ez önbizalomhiány. Nekik így tetszik, erre nem gondoltál?
Mert nekik úgy jó vagy kényelmes, vagy csak az egyszerűség miatt.
Én meg pont fordítva vagyok vele, nálam a megcsinált haj az összefogott, ugyanis tele vagyok "babahajakkal" (az új kis hajszálakra gondolok, amik idővel megnőnek) a 2 centistől a 10 centisig. Mire úgy vasalom ki, hogy ne az égnek álljanak meg "lenyalom", az sokkal több idő mintha simán csak kivasalom a kiengedett hajam és befújom hajlakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!