Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy csomó lány ismerősömnek...

Egy csomó lány ismerősömnek miért van mindig össze fogva a haja? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és most érettségizek. Egy csomó lány ismerősöm osztálytarsam,barátom,haverom mindig össze fogott hajjal jár és van akit még soha meg van akit alig néha látok csak ki engedett hajjal. De miért nem össze fogva? Nem ápolják vagy nem mossák vagy nem vasalják vagy nem fésűlik vagy miért? Vagy csak az önbizalom hiány miatt nem merik szét engedni???

2016. jún. 10. 15:34
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
26%

Mert ez a legegyszerűbb, felkel, megfésüli, összeköti és mehet. Lusták normálisan megcsinálni a hajukat, mert az 5 perccel tovább tartana.

Na meg vannak akik akkor kötik össze ha zsíros... pedig pont ugyanúgy látszik akkor is, inkább hajat kéne mosniuk.

2016. jún. 10. 15:54
 2/37 anonim ***** válasza:
90%
Én is szinte mindig felfogott hajjal járok, mert nekem majdnem fenékig érő hajam van és idegesít, hogy mindig rakosgatni kell. Igazából ennyi. És amúgy ha valali vasalja vagy besüti a haját az nem 10 perc. 15/L
2016. jún. 10. 16:09
 3/37 anonim ***** válasza:
66%
Én pont az ellenkezője vagyok,szinte mindig kivan engedve a hajam,csak edzésre szoktam összekötni,de akkor is minden bajom van.Sokkal jobban szeretem,ha kiengedhetem. :)
2016. jún. 10. 16:22
 4/37 A kérdező kommentje:
Nah te 3as 1 igazi szép lány lehetsz!!!
2016. jún. 10. 16:37
 5/37 anonim ***** válasza:
100%

Elég nevetséges, hogy az alapján szép vagy nem szép valaki, hogy össze van-e fogva a haja. :)

Én általában kiengedve hordom a vállig érő hajam és telifrufrum van, nem tart sok időbe reggel megigazítani. Mosni meg mosom rendszeresen. De mostanában, hogy melegebb van, szívesen kötöm fel vagy fogom kis kontyba és kötök bele egy színes kendőt, ami illik az aznapi outfitemhez. Nem tartom ápolatlanságnak, általában több idő ezt a frizurát megcsinálni, mivel ugyanúgy kifésülöm a hajam és vasalom a frufrum, csak még utána fel is kötöm, belekötöm a kendőt, azt odacsatolom, stb.

Persze azt bevallom, hogy a "felkeltem, felkötöttem a hajam és kész" frizurák nem túl csinosak.

2016. jún. 10. 16:53
 6/37 anonim ***** válasza:
77%
Én is szívesen kiengedném, ha szép lenne, volna tartása, dússágról meg inkább ne is beszéljünk...
2016. jún. 10. 16:54
 7/37 anonim ***** válasza:
90%

Ja, hogy neked attól áll? Akkor mindenki hajoljon meg az akaratod előtt.

Hozzá kell szoknod, hogy nem az van, amit te akarsz. Lehet anyád úgy nevelt, akkor lehet vele járni.

2016. jún. 10. 16:57
 8/37 anonim ***** válasza:
83%
Én utálom ha az arcomba lóg, de a pasik 90%-a elvárja a hosszú hajat.
2016. jún. 10. 18:20
 9/37 anonim ***** válasza:
93%

Nyáron nagyon meleg tud lenni kiengedve.

De nem igazán értem miért lenne ez önbizalomhiány. Nekik így tetszik, erre nem gondoltál?

2016. jún. 10. 18:27
 10/37 anonim ***** válasza:
91%

Mert nekik úgy jó vagy kényelmes, vagy csak az egyszerűség miatt.

Én meg pont fordítva vagyok vele, nálam a megcsinált haj az összefogott, ugyanis tele vagyok "babahajakkal" (az új kis hajszálakra gondolok, amik idővel megnőnek) a 2 centistől a 10 centisig. Mire úgy vasalom ki, hogy ne az égnek álljanak meg "lenyalom", az sokkal több idő mintha simán csak kivasalom a kiengedett hajam és befújom hajlakkal.

2016. jún. 10. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!