Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem baj, ha sminkelem magam?...

Nem baj, ha sminkelem magam? (13/l)

Figyelt kérdés

Lehet, hogyha így leírom,hogy miket használok soknak fog tűnni. Én a véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy szerintetek baj-e, ha használom ezeket minden nap.

Átlátszó szempillaspirált teszek a szempillámra.

Korrektort az orrom köré, van hogy az államra is (azért, mert kiszokott jönni az ekcémám és engem idegesít, mások azt mondják alig látszik, de én tudom, hogy ott van :D)

Régi szempillaspirál keféjével (már nem fekete, letöröltem!)kiszoktam fésülni a szemöldököm.

És szoktam ajakápolót használni, és van, hogy szájfényt, de az mire suliba érek lejön. (nem erős színű szájfényre gondolok)

Még arra gondoltam a korrektort lefixálnám púderrel, de az már túl sok lenne?

2015. szept. 18. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
sztem elég ha csak kihúzod a szemd, mert 30 évesen már ráncos leszel, ha ezt így folytatod
2015. szept. 18. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:

nem baj.

A szempillaspirál miért átlátszó? Nyugodtan fesd ki feketével.

Kis púdert használhatsz, ha úgy látod, hogy szükséges csak ne túl sokat.

2015. szept. 18. 15:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez teljesen jó így hétköznapra. :)

A végén egy kőpúderrel átkenheted az arcod, jó a csillogás ellen, ha esetleg zsírosabb a bőröd, vagy izzadsz.

Ezt ajánlom:

[link]

Sápadtság ellen tehetsz egy leheletnyi pirosítót is esetleg, az egészséges színt tud adni. :)

Ajakápoló nagyon jó, a szájfényt én is utálom, mert kényes, könnyen lejön, kín szenvedés :D

Én a korodban szintén alapoztam és fekete szempillaspirált használtam.

2015. szept. 18. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Azért nem fekete szempillaspiralt hasznalok, mert tuti elkenodne, a masik, h az osztalybol senki se spiralozik es ugy gondolom eleg lesz jovore 8.-ba. :) 1. Valaszolo nem akarom kihuzni a szememet es miert lenne rancos a borom, ha csak az arcomra korrektor kerul?

Bocsi, h ekezet nelkul irtam csak telorol vagyok.

2015. szept. 19. 08:39
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:

A smink nagyon jó móka, viszont szerintem 13 évesen fölösleges ezzel kínlódni. Nem használsz sok mindent, szóval nem olyan gáz (egyébként a korrektort mindig érdemes púderral fixálni), viszont szerintem a sminkelés nem olyan dolog, amivel 13 évesen foglalkozni kellene. Főleg olyan tekintetben, hogy a sminkelés eléggé tuja ám korlátozni az embert, főleg, ha nem nagyon ügyes benne. Pl reggel már rutinból rakod fel az arcod, pedig már nem is élvezed a sminkelést, vagy egész nap azon stresszelsz, elkenődött-e, lekopott-e stb.

Mint írtam, nem használsz sok mindent, de szerintem nem is kell több, elvagy te ezzel 16-17 éves korodig bőven.

Az ekcémát pedig tessék kezelni, és minden nap fényvédőt használni az arcodon.

2015. szept. 19. 12:03
 6/6 anonymous0123 válasza:

Én minden nap kihúzom a szemöldököm meg a szemem is fekete eyeliner-el.

Alapozót rakok fel meg korrektort.+szemkontúr

És még szempillaspirál meg rúzs.

Szoktam ettől kicsit többet is de ez a normál.

14/L

2015. szept. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!