Baj hogyha sminkelem magam?
13 éves vagyok és sminkelem magam. Túl korán kezdtem?
Normalis válaszokat kérnek
Háát...Lány létemre gyűlölök sminkelni. Ha engem kérdezel igen baj, ha 13 vagy, ha 31.
De, ha társadalmon nevében beszélünk akkor persze csináld csak! Tök normális!
13 évesen akárhogy nézzük gyerek vagy, gyerekeken a smink meg nem szép, hanem vicces látvány.
Alapozó meg minek 13 évesen egyáltalán? Még tönkre is teszi a bőröd ha valami olcsó vacakot használsz.
Szerintem korai, elég lesz gimiben. Kivétel ha pattanásos vagy, akkor kérj segítséget anyukádtól, hogy ne legyél tiszta narancssárga, és válasszatok együtt a pattanásokra valami korrektort. (Akkor se muszáj persze, csak az érthető ha zavar)
Szájfényt meg ilyeneket tarts meg a barátnős/sulis bulikra, hétköznapra ne. :)
Sokan nagyon tragikusan fogják fel a sminkelést és mindenkinek más a véleménye. ha te ettől érzed jól magad, akkor csináld. De a tények ott vannak, hogy az alapozó nem hagyja lélegezni a bőröd meg ilyenek. Ez megfelelő arcápolás mellett nem kéne, hogy bajt okozzon, de még senki nem tudja, X év múlva milyen lesz a bőrünk (igen, én is használok alapozót) mert nagyanyáink még azt se tudták mi az.
Én próbálok "leszokni" róla, mert főleg így nyáron, nagyon jó érzés, ha szellőzik az arcom. Egy kis korrektor, púder, szemem meg szemöldököm megcsinálom és kész. Inkább fordítok hangsúlyt az arcápolásra, és akkor nincsenek azok a feltűnőbb egyenetlenségek, amit az alapozó eltűntetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!