Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Baj hogyha sminkelem magam?

Baj hogyha sminkelem magam?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és sminkelem magam. Túl korán kezdtem?

Normalis válaszokat kérnek

2015. aug. 8. 22:37
 1/10 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
Ha kevés és gusztusos smikről van szó, akkor nem.
2015. aug. 8. 22:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Néha alapozó, korrektor, tus, szempillaspirál és még ritkán rúzs esetleg szájfény.
2015. aug. 8. 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Háát...Lány létemre gyűlölök sminkelni. Ha engem kérdezel igen baj, ha 13 vagy, ha 31.

De, ha társadalmon nevében beszélünk akkor persze csináld csak! Tök normális!

2015. aug. 8. 22:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen akárhogy nézzük gyerek vagy, gyerekeken a smink meg nem szép, hanem vicces látvány.

Alapozó meg minek 13 évesen egyáltalán? Még tönkre is teszi a bőröd ha valami olcsó vacakot használsz.

2015. aug. 9. 00:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem korai, elég lesz gimiben. Kivétel ha pattanásos vagy, akkor kérj segítséget anyukádtól, hogy ne legyél tiszta narancssárga, és válasszatok együtt a pattanásokra valami korrektort. (Akkor se muszáj persze, csak az érthető ha zavar)

Szájfényt meg ilyeneket tarts meg a barátnős/sulis bulikra, hétköznapra ne. :)

2015. aug. 9. 02:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem, csak nevetséges ebben a korban.
2015. aug. 9. 16:59
 7/10 A kérdező kommentje:
Sulis napokra csak korrektort ha van pattanásom, de nagyon ritkán használok. Az alap sminkem szempillaspirál, tus. Anyukámmal megyek el sokszor sminket venni.... Tudom, hogy az alapozó nem jó, de táncolok már vagy 5-6 éve és 2 éve kell sminket felrakni fellépés előtt!
2015. aug. 9. 22:54
 8/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond,ne hallgass a sok befásult vén szatyor tanácsaira,hogy de csak azért is az a helyes amit én mondok,mert ÉN mondom..Ha te ettől jobban érzed magad,szebbnek érzed magad akkor csináld.Nem az a lényeg hogy más mit gondol,csak az számít,hogy te mit gondolsz! 13 évesen már egész nyugodtan sminkelhetsz,egyáltalán nincs benne semmi rossz,nem értem miért kezelik úgy egyes emberek,mintha az ördögtől való lenne..Inkább sminkelj,mint hogy piálj,szexelj vagy drogozz.Nekem bőrproblémáim voltak,és már 10 éves korom óta használtam alapozót.Sokan bántottak érte,de nem számított,mert én így voltam önmagam,és így voltam boldog. Mostanra bármilyen sminket eltudok készíteni,sőt még a maszkokhoz is értek, nem sokára kijárom a smink iskolát,és plusz pénzt is kerestem már vele. Ha hallgatok a sok rosszmájúra,akkor ma nem itt tartanák és nem lennék boldog,és ami még fontosabb nem lehetnék önmagam. Úgyhogy sminkelj bátran,fejezd ki magad és legyél boldog! :))
2015. aug. 10. 15:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Sokan nagyon tragikusan fogják fel a sminkelést és mindenkinek más a véleménye. ha te ettől érzed jól magad, akkor csináld. De a tények ott vannak, hogy az alapozó nem hagyja lélegezni a bőröd meg ilyenek. Ez megfelelő arcápolás mellett nem kéne, hogy bajt okozzon, de még senki nem tudja, X év múlva milyen lesz a bőrünk (igen, én is használok alapozót) mert nagyanyáink még azt se tudták mi az.

Én próbálok "leszokni" róla, mert főleg így nyáron, nagyon jó érzés, ha szellőzik az arcom. Egy kis korrektor, púder, szemem meg szemöldököm megcsinálom és kész. Inkább fordítok hangsúlyt az arcápolásra, és akkor nincsenek azok a feltűnőbb egyenetlenségek, amit az alapozó eltűntetne.

2015. aug. 10. 18:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Nyaron en sem sminkelem magam különösebben... Csak szempillaspirál és ennyi...
2015. aug. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!