Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, hogyha nem sminkelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogyha nem sminkelem magam, vajon ezért nincs barátom? Próbáltam de mindig elkenem, és egyszerűen nem vagyok hozzá elég ügyes

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nemhiszem, hogy ezért ne lenne barátod, ha valakinek kellesz, az ne azért legyen, mert egy tonna vacak van az arcodon!
2009. szept. 22. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Még gázabb, ha el van kenődve a sminked...

Biztosan nem ezért nincs barátod!

Barátnőm ritkán sminkeli magát, akkor is csak szempillaspirál, mégis rengeteg srác oda van érte :)

2009. szept. 22. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

én se sminkelem magamat

a legtöbb fiú jobban is szereti a természetességet

és jobb ugy megismerni valakit mintha lenne rajtad 10 kiló festék mert akkor lemosod és máris csalódottS:

2009. szept. 22. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
lécci kiralnál egy képet? :D 14 1 csaaaaaj
2009. szept. 22. 19:00
 5/10 A kérdező kommentje:
bocsi de nem nagyon akarok :/
2009. szept. 22. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:

A fiúk nem igazán szeretik a sminket.

Csókolni meg aztán végképp utálják. Úgyhogy biztos nem ez az ok. Maradj csak természetes, és figyelj, mi lehet még a dologban. Esetleg egy kép? Jobban meg tudnánk mondani, mi a helyzet.

2009. szept. 22. 19:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Ténlyeg nem akarok képet küldeni,ne haragudj :)
2009. szept. 22. 19:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem sminkelem magam mégis legyeskednek körülöttem a srácok :) A természetességet jobban kedvelik a normális srácok. Akik meg a divatmajmokra és a 10 kilós sminkesre bukik azok menjenek csak azok után. Különben is ha te fölkelsz ugyanolyan szép vagy mint napközben. MOst gondold el... Egy olyan lány aki minden nap sminkeli magát, szemceruza, szájfény/rúzs, spirál stb... az lehet napközben szép mert csininek tűnik, de lehet ha lemossa borzastóan fog kinézni.
2009. szept. 22. 20:06
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
20:06-os vagyok. Még annyit, hogy: Egy lány akkor szép igazán, ha felkelés után is szép.. :) Kicsit értelmetlen, de tartalmazza az igazságot :)
2009. szept. 22. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan utálom a sminkes lányokat. Persze, ha valami alkalomra sminkeli ki magát akkor ok, de akkor se 10 kg csak egy pici. Hétköznap meg legyen természetes. Ha csak ezért nem randizik veled egy fiú, akkor az nem normális. A pasik meg kezdeményezni fognak. Ne aggódj!
2009. szept. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!