Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek gáz ha 13 évesen...

Szerintetek gáz ha 13 évesen sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Velem egy idős barátnőim is sminkelik magukat.Én csak vékony tusvonalat illetve szempillaspirált használok.Elvileg jól is áll.Szerintetek nem baj hogy ilyen fiatalon "sminkelem" magam?
2015. júl. 13. 19:34
 1/4 anonim válasza:
szerintem nem gáz :)
2015. júl. 13. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,a választ:)
2015. júl. 13. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj :) Csak este mindig mosd le és kend be az arcod. Illetve alapozót, púdert és hasonlókat még egy jó darabig kerüld, és akkor megmarad a bababőröd :)

21/L

2015. júl. 13. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a kislányomnak ebben a korban különleges alkalmakkor engedném meg azt, amit te minden nap viselsz. Ez csak egy vélemény, ezt kérted. És attól, hogy mások is csinálják, remélem tudod, hogy neked ettől nem kötelező. :)
2015. júl. 13. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!