Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Gaz ha 13 evesen sminkelem magam?

Gaz ha 13 evesen sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Nem durvan csak egy halvany csik szemceruzaval es szempilla spiral. alapozot is hasznalok de csak ha nagyon gaz a borom ( eleg pattanasos vagyok)
2014. júl. 30. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
nem:)
2014. júl. 30. 22:12
 2/8 anonim ***** válasza:

A sminkelés nem gáz :)

Én is a te korodban kezdtem.Most úgy hiszem,korai volt.Most én is annyit használok mint te egy jó pár évvel idősebben.

Csak nekem elég a BB krém :)

2014. júl. 30. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérle, a pattanásaidat ne alapozóval tüntesd el! Csak még rosszabb lesz!
2014. júl. 30. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Abszolút nem gáz, ilyen korban teljesen normális , sőt! :) Nyugodtan kísérletezz, gyakorolj!!
2014. júl. 31. 01:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Alapozó fölösleges, mert csak még jobban elcseszi a bőrödet.

Szerintem korrektort, szempillaspirált és ajakápolót használj csak...

2014. júl. 31. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy nagyon alaposan tisztítsd meg minden este a bőröd, sose feküdj le sminkben, és persze reggel-este tisztítsd, kezeld a pattanásokat erre kitalált termékkel. Eléggé tudja öregíteni a bőrt a smink, meg tényleg sokszor csak rosszabb lesz tőle, úgyhogy ne vidd azért túlzásba. :)
2014. júl. 31. 10:47
 7/8 Zsuzsabuzsa válasza:

Szia,nem az,csak picit korai,kis stájfény,korrektor,ha van börhibád,és labello ha kiszárad a szád,különleges alkalmakkor pici szempillapirál,halvány szeruza MAX....

ENGEM 11 évesen szempillaspiráloztak,meg sminkeltek,mert volt előadásunk,tánc előadás,de már engem az is irritált...én legalábbis még mindig nem sminkelem magam,és nem is akarom még egy páv évik,mert nem szeretem :P

2016. szept. 8. 20:41
 8/8 anonim válasza:
Én is feltettem egy ilyen kérdést egy másik oldalra,úgy lehurrogtak ott....:D a mi sulinkban van olyan nyolcadikos aki voros ruzzsal es tusvonallal jar suliba,senki nem nez ra furan max a tanarok. Szerintem ameg izleses es nincs tulzasba vive es jol is all akkor ezzel nincs semmi baj (: arra kell vigyazni,hogy van akinek nem allnak jol ezek,bar ez eleg ritka,altalaban meg lehet talalni mi illik az arcodhoz(:
2017. febr. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!