Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire gáz ha 13 évesen...

Mennyire gáz ha 13 évesen sminkelem magamat?

Figyelt kérdés
8.- os lány vagyok és nagyon szeretem sminkelni magamat, ne gondoljatok pandasminkre, csak nagyon vékony tusvonal, ami jól megy a szemformámhoz, a kisebb bőrhibáim miatt egy ( elvileg ) gyógyító és fedő krémet rakok az arcom ' hibás ' részeire, plusz minimális szempillaspirál. Nagyon gáz? Vagy béna? Nekem így jobban tetszik a fejem, ez az egyetlen módja hogy picit is elégedett legyek magammal. Békéljek meg a természetesebb külsőmmel, vagy nem nevetséges ez a sminkelés dolog ennyi idősen?
2013. okt. 30. 21:13
 1/10 anonim válasza:
100%

Háát ha tényleg CSAK ennyi festék van az arcodon, akkor nem gáz...

Csak könyörgöm maradj magadnál, sok lány ilyenkor már nagynak érzi magát és elég cinkes dolgokat művelnek magukkal... Bahh...

2013. okt. 30. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért gáz, mert a "gyógyító, fedő krémek mindennapos használata eltömíti a bőr pólusait, és ezáltal 15-20 év múlva borzalmas csúnya lesz a bőröd. Fiatal vagy még a sminkeléshez. A természetesség sokkal szebb.

(mellesleg csodálkozom, hogy a suliban engedik, nekünk ha valakinek volt sminkje, és a tanár észrevette, hazaküldte,vagy lemosatta..

2013. okt. 30. 21:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is undorodom az olyan lányoktól, akik nagynak képzelik magukat és olyanokat tesznek, amit később tuti megbánnak! Sosem lennék ilyen, ebbe biztos vagyok, csak úgy érzem hogy ebben a minimál sminkben sebezhetetlen vagyok :)
2013. okt. 30. 21:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem sminkelem magamat minden nap, de egy héten egyszer, kétszer igen, nem akarom túlzásba vinni:)
2013. okt. 30. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
ez messze van a sminktől, ennyi szerintem simán mehet
2013. okt. 31. 08:25
 6/10 anonim ***** válasza:

8.-ban nem sminkeltem magam...semennyire.

9.-ben kezdtem igazából,nem durván,még annyira sem mint most te. most 10.-es vagyok.

szóval elég soknak tartom,ne is haragudj.és amúgy szoktál úgy suliba menni hogy nincs rajtad semmi smink?

nálunk van 'pár' lány a 9.-esek között, akiket nem lehet máshogy látni csak mindig ugyanolyan cicásan kihúzott szemekkel...nem mondom hogy szépek, de milyenek lehetnek akkor no makeuppal? :DD szerintem kell néha egy kis szünet,hogy ne higgyék azt az emberek, hogy ez a csaj ennyire nincs megelégedve magával..?

2013. okt. 31. 12:39
 7/10 A kérdező kommentje:
persze, többször van amikor nincs rajtam semmi:)
2013. okt. 31. 13:23
 8/10 anonim válasza:
nincs rajtad semmi? ejnye-bejnye. bocs, csak ahogy a kommenteket lefele tekertem a szemem megakadt...aztán persze rájöttem mi van...
2013. nov. 14. 17:53
 9/10 A kérdező kommentje:
:DD
2013. nov. 14. 23:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Ugye a szemoldokoddel se csinalsz semmit?

A kormeidet lakkozod?

Szerintem a tusvonal nem annyira gaz, ha mar egy kicsit idosebb emberen van..13 evesen nem maradnal csak a spiralnal mondjuk?

2013. dec. 16. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!