Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ribis dolog h 12 évesen...

Ribis dolog h 12 évesen sminkelem magam?

Figyelt kérdés
Csak h tudjátok az osztályomból nem csak én sminkelem magam! 😊😊😊😊😊😇😇😇😇💅💅💄💄💄💄

2015. máj. 17. 20:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Nem ribis, hanem egyszerűen baromság. Alapvetően az ilyen dolgok a másik nem felé szólnak, de Te 12 évesen még ne nagyon akarj úgy viszonyulni a másik nemhez, ahogyan egy felnőtt nő tenné.
2015. máj. 17. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
43%

Ha az osztálytársaid sz@rt esznek akkor te is eszel?

12 évesen nagy baromság sminkelni, nem beszélve arról, hogy nevetséges is.

2015. máj. 17. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Nem ribis, mivel még csak egy kislány vagy. Inkább nevetséges.
2015. máj. 17. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem ribis, nálunk is sminkelték magukat a lányok ennyi idősen már simán. Azért az se mindegy, h smink alatt egy kis szemceruzát meg szájfényt értesz, meg egy kis BB krémet, mert ez teljesen belefér. Vagy full sminkben feszítesz minden nap. Az már túlzás. Főleg ha még nem vagy elég pro, és vakolat lesz, meg hát 12 éveseken a vörös rúzs erős szemsminkkel is furán tud kinézni nagyon - hozzátenném általában nem is túl ízléses, ahogy megcsinálják. Az tény h 12-14 évesen simán kinéznek 18-20nak néhányan a sminktől. Ami meg szintén nem jó stem, de ha nekik épp ez kell...

Szóval sztem csináld ami jól esik. Bajod nem lesz tőle ha minőségi termékeket használsz.

2015. máj. 18. 14:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Az első három nagyon jól megírta. A BB krém, meg a szájfény is fölösleges. A BB krém csak akkor kell, ha problémás a bőröd, a szájfény szükségtelensége pedig az első válaszoló által meg van indokolva.
2015. máj. 18. 16:13
 6/12 anonim válasza:
Nem ribis,de értelme nincs mert míg gyerekek vagyunk maradjunk gyerekek ne akarjunk felnőni mert ha felnövünk akkor meg bánni fogjuk h azt akartuk h érett nővé váljunk,ezért míg gyerekek vagyunk játszunk örüljünk egy pólónak,telfonon játszunk stb.Gyerekek vagyunk éljük ki :)
2015. máj. 27. 19:55
 7/12 anonim ***** válasza:

De elég ribis

És ahogy már említették IDŐSÍT.

De az is más, hogy ha mondjuk a pattanásaidat akarod eltüntetni valami krémmel, alapozóval.

2015. júl. 21. 17:31
 8/12 anonim válasza:
50%

Figyi nm vagyok nálad sokkal öregebb pontosan 2 évvel vagyok öregebb en. 8. oS koromba kezdtem a szemceruzát szempilla sprirál szájfény ha a sminken gondolkozzol meg azon h ribi vagy-e menj vissza.kirakózni amúgy tudod-e a ribi szó jelentéset? Nm vagyok régimódi de úr isten te nm vgy 100% os

14/ l

2015. júl. 23. 01:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vakolod ki magad és nem nézel ki 20-nak, ahogy a veled egykorú sminkelők jó része, akkor nem, csak felesleges. Én bb krémet használok, szempillaspirált, meg szájfényt, ennyi bőven elég.

14/l

2015. júl. 24. 16:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Mièrt kell eggyàtalán sminkelni? Csak gondolj bele hogy anyud a te korodban mèg valószìnűleg barbizott vagy valami ilyesmi. Sőt, lehet most nagyon szereted a sminket, de tökteteszi a bőrt ès már fiatalon ràncos leszel. Az eggyik osztàlytàrsam már 11 èves kora òta sminkeli magàt ès màr tönkrement (kiszàradt ès tiszta pattanàs) a bőre..
2015. nov. 15. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!