Szerintetek az ciki ha a pasim előtt sminkelem magam? Vagy az teljesen normális dolog? Nem néz hülyének?
Tőle kérdezted már mit gondol róla?
miért nézne hülyének? hát a pasid...
Kedves Elvira!
Először engedd meg, hogy elmondjam, milyen szép neved van! :-)
A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy abszolút nem ciki a fiúd/aktuális barátod előtt sminkelni magad.
Valószínűleg úgyis kimész a fürdőszobába, nem hiszem, hogy utánad osonna. :-) - ha mondjuk ez kellemetlen a számodra -.
Engem már elég sok pasi látott sminkelni reggelente, én azt vettem észre, hogy eléggé szeretik nézni. :-D
kicsit betegen hangzik, de jah. :-))
Meg azért valószínűleg ez nem olyan, mint ami sok helyen terjed, hogy a nők smink nélkül és sminkkel, felismerhetetlenek kb, hanem valószínűleg ugyanolyan vagy smink nélkül is, mint azzal együtt, nyilván kicsit nőiesebb lesz az arcod tőle, egy-egy vonásod jobban kiemeled, de azért drasztikus változás csak nem történik.
Szóval nem értem, miért lenne kellemetlen.
Remélem erről az oldalról voltál kíváncsi a kérdéseddel, és akkor talán tudtam segíteni. :-)
Szia,
Vivien / 22 /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!