Szerintetek baj, hogy egyaltalan nem sminkelem magam?
Figyelt kérdés
14 eves vagyok. Majd csak kozepsuliban szeretnem magam kicsit.2015. máj. 10. 19:57
1/10 anonim válasza:
Nem baj. Teljesen jot teszel ezzel a borodnek. En is 14 eves vagyok, es ugyanigy vagyok ezzel:)
2/10 anonim válasza:
Én 15. Szerintem nekünk egyántalán nem ezzel kell foglalkozni,jól teszed. Tanuljunk. Persze figyeljenek is ránk,de ne a külsőnk miatt. Tudjátok, a tudás hatalom!
3/10 anonim válasza:
Nem baj, nem muszáj kihozni magunkból a maximumot, az csak egy opció. Lehet átlagosnak is lenni, az is valami.
4/10 anonim válasza:
Végre valaki, aki így gondolkodik!:) Nem baj, egyáltalán! :)
5/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj,és ne hallgass azokra,akik szerint igen,és ne befolyásoljon az,amit látsz!:)
6/10 anonim válasza:
Nem!
Sem most, sem később nem kötelező semmit sem csinálnod, magadra aggatnod, csak mert mások megteszik!
Amúgy is: 14 évesen legszebb rajtad a fiatalságod. A smink ezt csak eltakarja. :)
7/10 anonim válasza:
Én 25 vagyok és nem sminkelek. Baj? :))
Szerintem ez magánügy, mindenki döntse el maga, hogy hogy érzi jól magát.
8/10 anonim válasza:
Nyugi, én 24 évesen sem sminkelem magam :) És ahogy a velem kb. egyidős, sminkelős barátnőim arcbőrét elnézem alapállapotban, hát azt hiszem jobban is teszem, hogy nem kenek magamra mindenféle kenceficét.
9/10 anonim válasza:
Nem!Így vagy természetes!És jót teszel a bőrödnek!:)
10/10 anonim válasza:
Én se sminkelem magam (mondjuk én fiú vagyok) De a te korodban nem is normális, az hogy jót e a bőrödnek az egy ilyen "attól függ" kérdés, a lényeg hogy egy gyereknek nem az a dolga!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!