Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ismeroseim gaznak tartjak...

Az ismeroseim gaznak tartjak hogy 12 evesen (lany vagyok) szuz vagyok nem csokoloztam es nem sminkelem agyon magamat. Ugye nem csak en vagyok ugy vele hogy egyaltalan nem gaz?

Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 23:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen NEM gáz.

Így helyes.

Az ismerőseid az osztálytársaid bizonyára.

Ők is csak menőnek akarnak látszani, de valójában nem is Olyanok.

2014. jan. 3. 23:23
 2/15 anonim válasza:
100%
Elsőnek igaza van! Nincsen semmi gond. Szerintem amúgy nem az a menő, aki először szétteszi a lábát, hanem aki megfontoltan és éretten cselekszik! A többi szánalmas gyökér.
2014. jan. 3. 23:25
 3/15 anonim válasza:
Dehogy gáz feltéve ha Pierre Woodman benne van az ismerőslistába. Ő másképp láthat bizonyos dolgokat :D
2014. jan. 3. 23:26
 4/15 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt! :) egyebkent nem osztalytarsak hanem evfolyamtarsak es az o osztalyukba szinte csak ilyen lanyok jarnak... szoval az o osztalyuk az ugynevezett 'csitriosztaly'. Es itt meg finoman fogalmaztam... De szerintem is ez a normalis dolog. Es ha gaz ha nem en meg a mai napig nagyon szeretem a Disney meseket is! :D
2014. jan. 3. 23:27
 5/15 A kérdező kommentje:
*valaszokat
2014. jan. 3. 23:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha te is gáznak érzed akkor gond van veled!!!
2014. jan. 3. 23:28
 7/15 A kérdező kommentje:
En ezt egyaltalan nem erzem gaznak. Sot... Szerintem az a gaz hogyha 12 eves lanyokkal ez vagy ezek megtortennek....
2014. jan. 3. 23:29
 8/15 anonim ***** válasza:

2 dolog:

1: miért nem alszol még? :)

2: ez komoly?!? Az "én időmben" még az is szégyellte magát aki házasság előtt elvesztette, nem hogy 12 évesen! Szívem szerint odamennék és a szüeivel együtt megverném mindet! Úristen, hová fajul ez a világ? ( Az én időm kb. 15-20 évet jelent, nem 1-2 évszázadot )

2014. jan. 3. 23:49
 9/15 anonim válasza:
szerintem sem gáz :D nekem se volt még barátom nem is csokoloztam még és ha azt mondom a barátaimnak hogy még 1 évig biztos nem akarok barátot akkor már furcsán néznek rám . de az egyik barátnömnek vagy 6 pasija volt ,sőt némelyikkel 4* 5* is járt ..inkább ez a gáz .A disney mesékkel sincs baj én kedvencem a varázslók a waverly helyből ,de a violettát is szeretem pedig 2 hét mulva leszek 14 éves .Bár én kinézetre sminkelem magam (nem nagyon) meg magastalpukba járok de ez illik a stilusomhoz ,de nem baj ha nem sminkel ráér még bőven :)
2014. jan. 4. 00:05
 10/15 Passiflora ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az gáz, ahogy az ismerőseid gondolkoznak. Ha így folytatjuk, 5-10 év múlva megérjük, hogy a nagycsoportos óvodásokat kell megnyugtatnunk afelől, hogy nem gáz, hogy még szűzek! :-)))

Én 21 évesen sem éreztem gáznak, és utólag is úgy gondolom, hogy tökéletes volt annyi idősen, felnőtt nőként megélni az első szeretkezés csodáját, teljes érzelmi biztonságban, egy olyan férfival, akit nem csak nagyon szerettem, de akiben tökéletesen meg is bíztam.

Biztos vagyok benne, hogy a nők többsége sokkal korábban érett már erre testileg-lelkileg, és korábban eljön számára az a szerelem, amiben ugyanezt megélheti.

De kizártnak tartom, hogy ez 12 éves kor körül így legyen.

Szerintem ezt Te is tudod és érzed. Minden jót Neked!

2014. jan. 4. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!