Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves vagyok és még nem...

16 éves vagyok és még nem csókolóztam és még nem volt barátnőm, ne legyek egyáltalán elkeseredve?

Figyelt kérdés

Szóval ezért nem érdemes hergelni,piszkálni magam,hogy még nem voltak ezek?

(Bocsi,hogy megint egy ilyen típusú kérdés xD )

16F

2009. jún. 23. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem gondolkozz el azon hogy miért nem volt barátnőd, és max akkor hergeld magas. Nekem sem volt még, és ahogy a dolgok állnak nem is lesz, de én tudom az okát.
2009. jún. 23. 22:50
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

Ne idegeskedj emiatt!

Én 17 voltam amikor először csókolóztam. Utána majd kialakulnak a dolgok ;)

24/F

2009. jún. 23. 22:50
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Nemtom miért kell lepontozni, arra gondoltam hogy lehet hogy benne van a hiba és tud rajta változtatni.
2009. jún. 23. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Emlékszem, pont amikor 16 voltam, panaszkodtam egyszer anyámnak, hogy már ilyen öreg vagyok, de még egy barátnőm se volt. Erre ő mondott egy ismerős lányt, hogy miért nem próbálom meg vele. Én mondtam, hogy nem, hát vele nem úgy vagyunk. Aztán mégis ő lett az első. :)

Szóval ha körülnézel magad körül, te is biztos találsz olyan lányt, aki tetszik neked, és sikeres is lehetsz nála. :)

f24

5/10 anonim ***** válasza:
72%

Én az imént épp ezt kérdeztem XD de én L/14 vagyok tudod azt kérdeztem h. a mai világban ahol annyi qva meg mit tudom én mi van nem-e vagyok lemaradva,de mindenki azt mondta h. nem:) jobb is h. nem vagy ilyen nőfaló meg...stb:)

Semmi gond nincs:)

6/10 anonim ***** válasza:
58%
Én 17 vagyok, volt már csajom, most még se jön össze senki, és nagyon el vagyok keseredve, és nagyon egyedül vagyok
2009. jún. 23. 22:55
 7/10 anonim válasza:
24%

nem vagy elkésve

lehet h valaki 13 évesen wan aki 20 éwesen csókolozik elöször és pl akkor wan bnöjük :) nem vagy elkéswe wárj az igazira:) ne keseredj el :) inkább porbálkozz a csajoknál;)

2009. jún. 23. 23:09
 8/10 anonim válasza:
56%

Borzalmas problémák:)Bár egyszer én is átestem rajta.Az a lényeg hogy igazából magaddal nem vagy szerintem kibékülve,és ha magadat nem szereted akkor hogyan szerethetne téged más(szokták ezt mondani.Igaz is.)

Fogadd el magad, és próbáld meg megtalálni az akadályt hogy miért nincs barátnőd.

Nekem anno az volt a baj hogy a külsőmmel nem voltam megelégedve,kövér voltam, és nem szerettem magam, ami persze sugárzott belőlem.

Aztán változtattam és megtalált a szerelem.

2009. jún. 24. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem egyáltalán ne légy elkeseredve mert még ne maradtál le semmiről! Még nekem se volt kapcsolatom, nem csókolóztam még sőt még szűz is vagyok 18 éves fejjel! Nem kell a szerelmet annyira elsietni! Hidd el majd eljön a te időd! :D

18/F

2009. jún. 24. 14:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és meg fogom magamat szerettetni magammal =D.Lehet az a baj,hogy szeretnék és ez a baj,mert ha siettetni akarom nem fog sikerülni,de most már elfogadom türelmesnek kell lennem =)
2009. jún. 24. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!