Az ismeroseim gaznak tartjak hogy 12 evesen (lany vagyok) szuz vagyok nem csokoloztam es nem sminkelem agyon magamat. Ugye nem csak en vagyok ugy vele hogy egyaltalan nem gaz?
Gáznak tartják ha 12 évesen szűz vagy? Úristen! Ide süllyedt a világ? Annak idején 12 évesen még GIJOE-ztam meg legoztam, azt sem tudtam mi az a szex, és azt hittem a fütyim csak pisilésre való.
TE gondolkodsz helyesen! Neked van igazad, mert nem gáz. Sőt inkább az a becsülendő ahogy Te gondolkodsz. Nehogy mások miatt változtass bármin is!
Arra készülj fel, hogy később is fognak jönni majd ilyen "emberek" akik ezt-meg azt gáznak tartják. A lényeg, hogy Te maradj meg a saját elhatározásod mellett! Azt csináld amit szeretnél, ne azt amit mások elvárnak tőled. Soha nem hallgass az ilyenekre.
Ez abszolút nem gáz!
Amúgy ez így lenne a normális mindenkinél, hidd el. TE nem vagy gáz, ebben legyél biztos. De amúgy bőven ráérsz még néhány évet. Általánosban az én összes lány osztálytársam sminkelte magát, és volt, akinek hetedikben már 16 éves barátja volt...hiába, ez van ma, de tehetünk ellene, mert TE is lehetsz más, mint a többiek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!