Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg nem csokoloztam. Nagyon felek tole. Ti hogy volatok ezzel es mi lett utana? Belesultetek? Egyaltalan belelehet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 23:26
1/5 anonim válasza:
Nem bonyolult pedig. Csak rá kell érezni egy kicsit a pillanatra és belenézni a szemébe, látni mit akar.
2/5 anonim válasza:
Annyira kva egyszerű, miért kell félni tőle? Magadtól ráérzel, ösztön. Hány éves lány vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
14
2011. jún. 18. 23:36
4/5 emlya válasza:
Én is féltem tőle, és végül a tengerparton történt egy arab fiúval, nagyon jó volt, és ha akartam volna sem tudtam volna elrontani, jött magától, lehet a srác volt ügyes, de azt mondta, hogy jól csókolok. Nagyon édes volt. :)
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!