Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen vagyok attól, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen vagyok attól, hogy EGYÁLTALÁN nem sminkelem magam? Főleg fiúk válasza érdekelne

Figyelt kérdés

Csak ünnepségekre szoktam sminkelni, de akkor is csak nagyon minimálisan, szóval szemhéjpúder, szemspirál, szájfény. Ú

Viszont így az osztálytársaimnál 14 évesen alap a 2 kilónyi alapozó, meg ilyenek.... És bár a szemembe nem is mondják, mindig visszahallom másoktól, hogy a hátam mögött olyanokat mondanak rám, hogy igénytelen vagyok, meg paraszt, meg ilyesmi, mert szerintük egy nő attól nő, hogy sminkeli magát, mert milyen gáz már, hogy én képes vagyok smink nélkül eljönni iskolába... Már nem azért, de egyrészt azért nem sminkelem magam, mert idegesít. Tudom, hogy rossz szokás, de amikor álmos vagyok, dörzsölöm a szememet és ha ki lenne festve a szemem, csak elkenődne.. Aztán másrészt azért sem szoktam sminkelni, mert nem tesz jót a bőrömnek gondolom, hogy ennyi idősen már így sminkelem magam, és most jöhet a hegyibeszéd, hogy a mostani alapozók már nem terhelik meg a bőrt, meg hagyják lélegezni, stb. de én akkor sem akarok 30 évesen úgy kinézni, mint egy 70 éves a ráncos bőrömmel..

Igazuk van, hogy ennyi idősen már sminkelnem kellene?

14l

2013. jan. 13. 19:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%

Dehogy is!Emiatt nem vagy igénytelen.

Igénytelenség az ha nem fürdesz.Büdös vagy,minden nap ugyan abban a ruhában vagy.Koszosak a körmeid.zsíros a hajad.

2013. jan. 13. 19:17
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem felesleges, mert később ha lesz pasid, és felébred melletted, rád néz és elsírja magát, ha nem lesz púder.
2013. jan. 13. 19:18
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Nincs igazuk. Sajnos ez a mai magyar fiatalság. Már az általános iskolákban k.ur.vákat és striciket nevelnek belőlük.
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
14 évesen minek is kéne sminkelni?
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Én megkértem barátnőmet, hogy ne sminkelje magát :) És nem, nem lett tőle igénytelen. Azért kértem meg, mert nekem jobban tetszik természetesen :)

21/f

6/21 anonim ***** válasza:
71%
nem :)
2013. jan. 13. 19:19
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Dehogy vagy igénytelen,nagyon fiatal vagy még.Ez az a kor ahol finoman már lehet egy kis szemceruza vagy spirál:) De jól teszed,hogy nem alapozózol meg egyéb butaság,öregíti a bőrt!
2013. jan. 13. 19:19
 8/21 anonim ***** válasza:
79%
Így nehéz megmondani, mert nem tudjuk, hogy szükséged lenne-e rá vagy nem. De így látatlanban, szerintm nem vagy tőle igénytelen.
2013. jan. 13. 19:20
 9/21 anonim ***** válasza:
69%

nem vagy

a bőröd se igazán örül neki ebben a korban

2013. jan. 13. 19:20
 10/21 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagy igénytelen. Az kéne még, hogy 14 évesen vakold magad. Fő a természetesség:)
2013. jan. 13. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!