Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen vagyok attól, hogy EGYÁLTALÁN nem sminkelem magam? Főleg fiúk válasza érdekelne
Csak ünnepségekre szoktam sminkelni, de akkor is csak nagyon minimálisan, szóval szemhéjpúder, szemspirál, szájfény. Ú
Viszont így az osztálytársaimnál 14 évesen alap a 2 kilónyi alapozó, meg ilyenek.... És bár a szemembe nem is mondják, mindig visszahallom másoktól, hogy a hátam mögött olyanokat mondanak rám, hogy igénytelen vagyok, meg paraszt, meg ilyesmi, mert szerintük egy nő attól nő, hogy sminkeli magát, mert milyen gáz már, hogy én képes vagyok smink nélkül eljönni iskolába... Már nem azért, de egyrészt azért nem sminkelem magam, mert idegesít. Tudom, hogy rossz szokás, de amikor álmos vagyok, dörzsölöm a szememet és ha ki lenne festve a szemem, csak elkenődne.. Aztán másrészt azért sem szoktam sminkelni, mert nem tesz jót a bőrömnek gondolom, hogy ennyi idősen már így sminkelem magam, és most jöhet a hegyibeszéd, hogy a mostani alapozók már nem terhelik meg a bőrt, meg hagyják lélegezni, stb. de én akkor sem akarok 30 évesen úgy kinézni, mint egy 70 éves a ráncos bőrömmel..
Igazuk van, hogy ennyi idősen már sminkelnem kellene?
14l
Dehogy is!Emiatt nem vagy igénytelen.
Igénytelenség az ha nem fürdesz.Büdös vagy,minden nap ugyan abban a ruhában vagy.Koszosak a körmeid.zsíros a hajad.
Én megkértem barátnőmet, hogy ne sminkelje magát :) És nem, nem lett tőle igénytelen. Azért kértem meg, mert nekem jobban tetszik természetesen :)
21/f
nem vagy
a bőröd se igazán örül neki ebben a korban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!