Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon béna vagyok csajozásban, lesz egyáltalán valaha barátnőm vagy akár feleségem?
ÁÁÁ, dehogy. Felejtsd el. Igazán igazándiból én sem próbálkozok, és le is mondtam róla, mert nekem se megy.
Szerintem jó a farokverés, illetve ha majd olyanom lesz, megyek és fizetek a szexért egy helyes lánynak, tudod, olyan aki pénzért szexel, és akkor nem kell beszélni, ott nyugodtan lehetek a tettek embere.
25 évesen elég nagyokat szopsz te ezzel a jellemmel.
Én nem vagyok képes ebből a jellemből kitörni, nem hinném,hogy neked is menne. Szerintem add fel, légy jó luzer teis. Keresd az elternatívákat szex terén, ilyen téren válasszuk a könnyebb utat, ha a másik túl rögös.
Csak rajtad múlik! hozzáállás kérdés az egész!
"Próbálkozni se merek"
A baj forrása ez. Ha nincs semmid, mégis mit veszíthetsz?
Én is 25 leszek, mint Te, és én sem merek próbálkozni a csajoknál. Akinél próbálkoztam az mind elutasított. Ezek után mi értelme van tovább próbálkozni?? Semmi.
Javaslom a prostizást. Én is ezt fogom tenni, csak előbb legyen munkám, hogy finanszírozni tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!