Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A művész lányok között miért kevés a nőies, csinos nő? Hogy lesz így feleségem valaha is?
Az ellentétek vonzzák egymást...
Miből gondolod, hogy egy közgazdász lány nem felelne meg neked? Lehet jobban ellennél vele, mint egy művész lánnyal.
Egyébként is attól még szeretheti a zenét csak mert épp nem zongorázik :) Légy nyitottabb..
Ha nem is közgazdász, de valami hasonló vagyok, már ami a tanulmányaimat illeti. De baromira nem érdekel a téma, csak úgy sodródtam, főleg a szülői nyomás vagy inkább korlátozás miatt... Így ha van épp munkám, akkor sosem érzem azt, hogy de jó azt csinálom amit szeretek... Hanem szorgalmasan megcsinálom, hogy megkapjam a fizut, amiből szerényen, de értelmesen élhetek, spórolhatok, hogy családom lehessen és költhessek olyasmire, amik érdekelnek, pl egy zongorakoncert, vagy valami szimfónikus koncert, vagy bármi amiben szép hangszerek vannak. Mert imádom a hangjukat, és sajnálom, hogy én nem tudok hangszeren játszani. Bele is vagyok halva, hogy nem tudok, nem tanulhattam ilyesmit. Ugyan nem hinném, hogy fő foglalkozásnak szívesen választottam volna ilyet, inkább valami bölcsész irányt... De aktív hobbiként nagyon jó lett volna.
Így csak csodálom azokat, akik tudnak zenélni. Én pl nagyon bírnám, ha ilyen párom lenne, és amennyire lehetne beavatna a "tudományába". És ezen kívül egy csomó olyan dolog érdekel, ami egy átlagos embert nem.
Szóval nagyon hülyén kategorizálod a nőket, úgy tűnik. Az, hogy valaki közgazdász, az nem jelenti, hogy semmi más iránt nem érdeklődik...
A kinézet meg már megint egy más téma. Csak a raszta, vagy rövidhajú, tornacipős lehet filozófikus, vagy művészi, stb...? Hülyeség....
A garbóval amúgy mi bajod?
Az ellentétek SOHA nem vonzzák egymást.
De kérdező te még oké vagy, hisz biztosan vannak (pláne a fővárosban) nőies művésznők.
Én sportimádó vagyok. Na nem nézni a TV-ben, hanem űzni. Na képzeld el az én helyzetemet. Egy az, hogy sokkal kevesebb nő szeret sportolni, mint művészkedni (bár legyünk őszintén, művésznőből is hiány van). Szóval vacak egy helyzet.
Nem konkrétan a garbóval van bajom, csak próbáltam behatárolni egy stílust, amivel a legtöbbször találkozom ezekben a körökben, ha magam körül csupa dekoratív lányokat látnék, nem tennék fel ilyen kérdést..:-)
A közgazdászt saját tapasztalatból írtam, nem vagyok már annyira fiatal, hogy 0 élettapasztalatom legyen, pont ezért merem ennyire biztosan kijelenteni, hogy tudom, mi a jó nekem kapcsolati szempontból. Oké, jön egy jogász, eldumálunk, kedves, meg kinéz valahogy, de egy idő után levágom, hogy ő nem annyira tud elrugaszkodni a belé rögzült dolgoktól. Nekem meg a szex, meg az ellevés nem elég már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!