Miért gáz az, hogy én egyáltalán nem sminkelem magam?
Nagyon ritkán használok alapozót, vagy szempillaspirált, szemceruzát esetleg egy kis szájfényt, de már szinte egyáltalán nem jellemző. Erre fel a múltkor a bnőim beszóltak egy buliban, hogy legalább ide kisminkelhettem
volna magam. De miért kötelező az? Nem tudom az miért jobb ha valaki felismerhetetlenre kifesti magát... Egyszer elmentem egyik bnőmmel szoliba, és ott lemosta az arcáról a sminket, hát mikor kijött csak lestem, hogy ez őőő? :D
Egyáltalán nem gáz, sőőt sokkal jobb ha nem sminkeled magad.
Sokkal természetesebb, és a fiúk is jobban szeretik ;)
nekem pl van egy oszt.társam aki nem sminkeli magát. ( ez oké is lenne ) csakhogy volt mikor kifestették oszt.társaim...nagyon jól nézett úgy ki. amúgy a csaj egyáltalán nem is törődik magával. a haját sem nagyon vágatja le, pedig ha frizura lenne neki sokkal jobban kimutatná az arcát. de nem neki nem kell, de közbe azért tud nekünk nyavajogni,hogy ilyen meg olyan a haja:S
na mindegy. szóval van akin csak a smink dob, és csak úgy érzi magát jól. én soha nem használtam de nem is fogok alapozót használni. inkább szempillaspirált használok meg egy kis szájfény ami nem feltűnő.
ha te nem akarod, akkor nem használsz. nem kötelező.:)
Szerintem nem gáz. Egy időben én is agyonsminkeltem magam, most már nem érdekel. Bulizni is úgy megyek.
Az mondjuk tény, hogy sokkal jobban mutatok a képeken, ha van rajtam smink, de ez már önmagában nem motiváló tényező számomra.
A fiúkról annyit, hogy mind azt mondja, hogy a természetes lányokat szereti, de ha megfigyeled, az utcán a kikent-kifent kiscsajokat bámulják meg, szóval ez szerintem színtiszta kamu.
A páromon látom leginkább, ha ki vagyok festve, sokkal jobban tetszem neki, mégis mindig azt hangoztatja, hogy ne sminkeljek :D
Na mindegy, a lényeg, hogy ne foglalkozz azokkal, akik szerint egy nő smink nélkül már nem is nő, vagy divatmajmok, vagy önértékelési zavarral küszködnek. Mert nem hiszem, hogy attól a festékrétegtől bárki "nőbb" lenne :D
minimális smink sokat dob az arcodon, pl ha mondjuk reggel felkelsz és kómás az arcod. nem kell vakolatot magadra kenni mint ahogyan a legtöbben teszik...csak egy kicsike is elég és az is tud szép és vonzó lenni:)
egyébként ha te nem akarod sminkelni magad, akkor nem fogod.ha így érzed magad jól ;)
Azért buliba 'illene'...
de nem muszáj persze
Mi az, hogy illene? :D
Szerintem senkinek sem kötelessége a simnk. Én azért sminkelem magam, mert nem szeretem az arcom, és sminkkel tök jól meglehet csinálni. Persze engem sem úgy kell elképzelni, mint egy levakolt festményt, és ha mosolygok, reped a vakolat :D
Ha te smink nélkül szereted az arcod, jól érzed magad, akkor nem kell smink!! Az a lényeg, hogy te érezed jól magad, mert ha ki lennél sminkelve, lehet feszengenél. Te így érzed jól magad, és ebbe nem szólhat bele senki...
szerintem sem gáz,ha nem sminkelsz.nekem is van ilyen bnőm.Igaz nem egyszer mondtam már neki,holgy előbb-utóbb kisminkelem,de csak azért,mert kiváncsi vagyok rá úgyis:D
én csak a szememet szoktam visszafogottam barnával kisminkelni,mert nagyon szeretem és szeretném kiemelni.
De egy buliban azért hozzátartozik a "feelinghez" a smink
is....szerintem.....DE
ha te így érzed jól magad,akkor ne változtass:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!