Szerintetek gáz, hogy suliban nem sminkelem magam? 16/L
ha te így érzed jól magad ne foglalkozz másokkal.
én azért sminkelek,mert jobban érzem magam a bőrömben,de nem tartom igénytelennek aki smink nélkül jár iskolába/dolgozni,akárhová.
az igényesség nem itt kezdődik.
egyátalán nem gáz
én se sminkeltem amagam ennyi idősen a suliba
sokszor még most se sminkelem ki magam az egyetemen,ha igen akkor egy szempillaspirál
Szia!:)
De gondolj butaságokat, egyáltalán nem gáz. Én sem sűrűn sminkelem magam, mondjuk van hogy rám jön és akkor úgy megyek be, de általában smink nélkül, vagy csak szempillaspirál. És igazából le is szarom. Vannak olyanok akiken 15kg alapozó, 10kg smink, és nekem hánynom kell tőlük.És egyébként barátom jobban szeret természetesen,vagy nagyon minimális sminkkel mintha agyonvakolt lennék.
Amúgy meg az igénytelenség tényleg nem itt kezdődik, ahogy már előttem leírták!
Úgy járj,ahogy neked tetszik, az meg hogy más mit gondol ne érdekeljen, az igazi barátaid smink nélkül is szeretnek és nem közösítenek ki, a többiekkel szóba állni sem érdemes!:)
18/L:)
Köszönöm mindenkinek :) Mostmár megnyugodtam :D
15:53, nekem is küldhetnél pár tippet privátban :D Alapvetően szép bőröm van, de egy kis extra bőrápolás sosem árt ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!