Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért gáz az, hogy én egyáltal...

Miért gáz az, hogy én egyáltalán nem sminkelem magam?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán használok alapozót, vagy szempillaspirált, szemceruzát esetleg egy kis szájfényt, de már szinte egyáltalán nem jellemző. Erre fel a múltkor a bnőim beszóltak egy buliban, hogy legalább ide kisminkelhettem

volna magam. De miért kötelező az? Nem tudom az miért jobb ha valaki felismerhetetlenre kifesti magát... Egyszer elmentem egyik bnőmmel szoliba, és ott lemosta az arcáról a sminket, hát mikor kijött csak lestem, hogy ez őőő? :D

2010. jún. 20. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez csak téged zavar és megerősítésre vártál. Nem szeretem az ilyen provokatív kérdéseket. Szerintem ha jól nézel ki, senki se szól meg a hiánya miatt, ha meg igen, akkor kit érdekel? Miért nem tudjátok már lazábban venni a dolgokat?Komolyan, már pár kérdéstől már a szőr feláll a frissen gyantázott lábszáramon.
2010. jún. 20. 18:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

dehogy gáz! ha így érzed jól magad, akkor tegyél a többiek véleményére!

én mondjuk sminkelem magam, mert anélkül semmilyen vagyok. nekem sminkkel "kényelmes", de mindenki másmilyen, és semmi se kötelező!

azért, mert xy azt mondta, nem kell sminkelned, ha te nem érzed jól magad benne!

2010. jún. 20. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2010. jún. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!